Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már ilyen pasid?
Az én pasim mindig hülyül, akárhol is vagyunk, csak hogy "mindenki" öt nézze, legtöbbször nök/asszonyok elött "bohóckodik" :D aztán pedig nevetünk ezen, nah ez engem nem is zavar, mert én is nevetek, csak néha idegesit ha valami csini-babák elött csinálja s még mosolyog is mint a vadalma :( állitása szerint csakis nekem bohóckodik, de ezt én nem hiszem el, mert simán az ellentét lehet észrevenni az arcán. Pedig már 25éves :D
S ha mondom neki hogy "ne bohóckodj már, mert mindenki minket néz", akkor meg megharagszik s mondja hogy öt nem érdekelnek mások :D
7hónapja vagyunk együtt, de az utolsó hónapokban kezdett el igy "bohóckodni".
Szóval szereti ha figyelik öt, én pedig nem szeretem ha csini - babák elött bohóckodik.
De ha én hülyülnék igy valami pasik elött, akkor meg rögtön megharagudna :D
Mit tehetnék? Lebirom erröl valahogy szoktatni?
18/L
Szia! Én örülnék ha ilyen barátnőm lenne,de nem lesz. Hát mondmeg neki a tutit de ha megharagszik akk meg nyugtasd meg .Láthatnék 1 fotót rólad?
14/F
Ui:sztem a pasid igy akarja felhívni másokra a figyelmet.
Citromfa123:
Szia! Hogy érted hogy örülnél ha ilyen barátnöd lenne? Milyen vagyok én már? :D
Már nem is egyszer mondtam meg neki a tutit, de mindig azt állitja hogy "neked bohóckodom" :D
Minek a fotó rólam?
Igen, igy akarja felhivni a figyelmet, de ugyan minek?
sztem arra gondolt h ilyen hülyülős barátnője lenne mint a te pasid. vagy lehet h nem, enm tudom.
óó, tényleg olyan cukin írtad le a dolgot, küldj már nekem is képet légyszi.
amúgy ja, megmondani neki h ez nem jön be.
meg nekünk is h ne kéregessünk képeket :D
Arra hondot az elsö válaszoló, hogy bárcsak lenne neki is egy ilyen vicces csajszija, mint amilyen én vagyok :D
ám NEM KÜLDÖK SENKINEK SEM KÉPET, nem ismerkedni jöttem fel ide, NA :D
Hm, átgondolom amit irtál, hogy lehet hogy csakis nekem bohóckodik :)
Az a gáz, hogy régebben sok csajszit lefektetett, s sok csajszit ismer itt ahol élünk, ezért sem szeretem ha bohóckodik a csini - babák elött :(
Nahát, pedig azt hittük ismerkedni jöttél fel. gondoltuk, meguntad a barátodat mert a csinibabák előtt is játssza magát és most mást akarsz találni pont itt a gyakorin :D
am sztem neki ilyen a temperamentuma, személyisége, ilyen lökött. nem lehetne könnyen megváltoztatni, el kell fogadni (mármint nem a képet kérőkre gondoltam, hanem a pasidra, h neki ilyen a temperamentuma)
na, de azért képet nekem is küldhetnél! :DD
Hát nehéz az eset, nem tudom mit lehetne tenni.
Küldj egy képet nekem is, aztán meglátjuk.
Én megmondom a frankót hogy mit kellene csinálnod, de ahhoz szükségem lenne egy képre - Rólad. DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Várom a képet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!