Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pasid/csajod megcsalna egy csókkal adnátok neki még egy esélyt? Egy utolsót?
Figyelt kérdés
de úgy hogy a csaj/pasi nagyon megbánta a dolgot, és sírva könyörög a pasijának/csajának hogy visszamehessen hozzá, és tényleg úgy hogy nagyon sajnálja és többet nem meri/nem fogja megcsalni őt!2012. febr. 22. 20:52
1/8 anonim válasza:
Egy csók még nem számít megcsalásnak.
2/8 anonim válasza:
a csok még nem olyan hu de nagy de azis megcsalásnak számit de én már megbocsájtottam volt bnõmnek mikor félrekurt aztán 2 napra rá megdugtam egyik bnõjét az ágyában és asszem kvittek voltunk :D
3/8 anonim válasza:
Nem. Ha 1x megtette megfogja tenni megint. Én kidobnám.
18/f
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mit csinálnék. Szívesem szerint kivágnám a jó büdös pics.ába.
5/8 anonim válasza:
Szerintem adhatsz neki még egy esélyt, feltéve ha nagyon szereted, és meg tudsz neki bocsájtani, de tudasd vele ha mégegyszer megtörténik az eset, akkor számodra ennyi volt.
6/8 anonim válasza:
Ha egyszer megtette máskor is mgefogja!!!
7/8 anonim válasza:
É nem adnék neki semmiféle esélyt, 1 volt.Több nem is kéne, hiszen 1 életed van,azzal kell gazdálkodni.Szerintem a megcsalás minden formája megbocsájthatatlan.Persze nem mindenki gondolja így,de é igen.
8/8 anonim válasza:
Ez veled történt gondolom. Fiú vagy, vagy leányzó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!