Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm lengén öltözködik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm lengén öltözködik, beszólogatnak neki?

Figyelt kérdés

Lehet nem leszek túl népszerű, de azért leírom.

Barátnőm nagyon lengén öltözködik, nagy mell stb., és csodálkozik, hogy beszólogatnak neki meg ilyenek.

Egy darabig sajnáltam "szegénykét", de most már elegem van, hogy minden nap ezt kell hallgatnom.

Mondtam neki, ne legyen álszent, ő is nagyon jól tudja, ha nem pakolná ki mindenét, nem szólogatnának be neki. Azt meg pláne ne várja el, hogy sajnáljam. Nem akarom, hogy pulóverben járjon, de azért ennél jobban is felöltözhetne, mint amit mostanság művel.

Igazam van szerintetek?

2013. aug. 6. 14:14
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

Mivel tény, ezért igaz.:d

Még mindig nem azt mondtam, hogy jól van ez így, de ez van, nem lehet ezen változtatni.

2013. aug. 6. 15:21
 42/47 anonim ***** válasza:
Jó, akkor gondold át mégegyszer...Akkor majd talán rájössz, hogy nem nekünk kell változtatni...Nem az vinné előbbre a társadalmat, ha a nők meghúzzák magukat, mert félnek, hogy a férfiak megerőszakolják őket.
2013. aug. 6. 15:21
 43/47 anonim ***** válasza:

Ilyen melegben én is felveszek olyan ruhákat, amiket egyébként nem vennék. Ne akarjon rám senki több ruhát erőltetni, legszívesebben pucéran mászkálnék, senki kedvéért nem fogok felvenni garbót 40 fokban :D

Viszont nem is problémázok, úgymond természetes hogy ilyenkor bámulnak, beszólnak, fütyülnek, stb. Próbálom nem észrevenni :D

2013. aug. 6. 15:35
 44/47 anonim ***** válasza:
100%

Én legfeljebb csak megbámulni szoktam az ilyen lányokat/nőket, azt is csak óvatosan, hogy ne legyen annyira feltűnő. Amúgy szerintem is bunkóság, ha egy ilyen lánynak csak úgy beszólogatnak az utcán.

31/f

2013. aug. 6. 15:54
 45/47 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem a kérdező nem arra gondolt, hogy vegyen fel burkát a barátnője, vagy garbót. Fiatal nőként mondom, aki bátran mutogathatná magát, hogy nonszensz, amit egy-két nőnemű megenged magának és egy hosszabb pólóban megy utcára, emberek közé, ruhaként használva azt. Vannak dolgok, amiket igenis be kell tartani, és nem gogotáncosként végigsuhanni az utcán, azért mert meleg van. A strandon esetleg.

szerintem a kérdező ilyen ruhákra gondolt, és nem garbóra [link]

2013. aug. 6. 16:20
 46/47 A kérdező kommentje:

Valami ilyesmire gondoltam, igen, de ettől még lehet merészebb is. Nem hiszem el, hogy ilyenben ne lehetne valaki csinos is, meg azért lenge is.

A garbós dologra nem is reagálok, leírtam már párszor, hogy nem várom el, hogy pulóverben mászkáljon, de hát akinek nehéz a felfogása, azzal nem tudok mit kezdeni...

2013. aug. 6. 16:42
 47/47 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nehezedre esik elhinni, de a világ nem a te meg a férfitársaid farka körül forog. A nők nem a ti farkatokért meg a figyelmetekért tesznek bármit is - az esetek 95%ában legalábbis. Ez az egocentrizmus legmagasabb foka, amikor azt hiszed, hogy egy egész embercsoport (jelen esetben a nők) minden egyes döntésüket úgy hozzák meg, hogy NEKTEK kedvezzen.

Szállj le a magas lóról és tessék tanulni meg figyelmesen járni a világban, és szétnézni és felfogni, hogy a farkad csak a te szemeddel olyan rettentő fontos. Senki mást nem érdekel.

2013. aug. 6. 18:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!