Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm lengén öltözködik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm lengén öltözködik, beszólogatnak neki?

Figyelt kérdés

Lehet nem leszek túl népszerű, de azért leírom.

Barátnőm nagyon lengén öltözködik, nagy mell stb., és csodálkozik, hogy beszólogatnak neki meg ilyenek.

Egy darabig sajnáltam "szegénykét", de most már elegem van, hogy minden nap ezt kell hallgatnom.

Mondtam neki, ne legyen álszent, ő is nagyon jól tudja, ha nem pakolná ki mindenét, nem szólogatnának be neki. Azt meg pláne ne várja el, hogy sajnáljam. Nem akarom, hogy pulóverben járjon, de azért ennél jobban is felöltözhetne, mint amit mostanság művel.

Igazam van szerintetek?

2013. aug. 6. 14:14
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

nem, én úgy gondolom, hogy vannak olyan férfiak, akik nem tudnak parancsolni az ösztöneiknek, és ezt tudomásul kéne venni, nem még rátenni a lapáttal.

És ezek tudatában igen, ne csodálkozzatok, ha valami baj lesz.

lehet csinosan öltözködni úgy is, hogy nincs kint minden.

2013. aug. 6. 14:36
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincsenek nagy melleim,és nem is pakolom ki őket,nőiesen öltözöm,mégis beszólogatnak ugyanúgy,és volt,hogy utánam is jöttek.Talán velem van a baj?Hadd vegyek már fel azt,amit akarok 40 fokban!
2013. aug. 6. 14:37
 23/47 anonim ***** válasza:
jahh, most már riban.kodás, ha úgy öltözik , ahogy akar. Áhh, basszus...és akkor még az utcai emberek az "IQ betyárok" :/
2013. aug. 6. 14:38
 24/47 anonim ***** válasza:
100%

"vannak olyan férfiak, akik nem tudnak parancsolni az ösztöneiknek,"

Öhm... hát, ha ezt hajtogatod, akkor még szép, hogy el is hiszik.

Ha pl én menstruálok és a hormonjaimnak nem tudok parancsolni, és abban a 4-5 napban nekiállok embereket mészárolni, akkor elméletben az is elfogadható nem? Elvégre nem az én hibám. Ez csak hormonlöket, meg ösztön.

2013. aug. 6. 14:38
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

NEM! az ilyen pasiknak kellene kezeltetni magukat, nem pedig nekünk rettegni!

Mellesleg ha a barátnődnek tényleg nagy melle van akkor valszeg, ha pulcsit venne fel, akkor is beszólnának!

Engem télen megnéznek és a legallja be is szól, pedig gondolhatod, hogy a -5 fokban nem bikiniben megyek utcára -.-'

2013. aug. 6. 14:41
 26/47 A kérdező kommentje:

Arról nehogy már én tehessek, hogy vannak ilyen férfiak.

meg mondom, akkor vállalja fel, hogy igen, kihívóan öltözöm, ezért szólogatnak be, nem nekem nyavajogjon.

Persze, amúgy is beszólhatnak, de így jelentősen növeli az esélyeket.

Érdekes módon más nők fel tudnak öltözni normálisan, mégsem halnak bele a 40 fokba.

És még egyszer leírom, miattam úgy öltözködtök, ahogy akartok, csak viseljétek a következményeit, ne tegyetek úgy, mint aki nem érti, miért bámulják meg.

2013. aug. 6. 14:42
 27/47 anonim ***** válasza:

Amit linkeltél abban befülledne az egész karja.

Nagyvárosban laksz? Nem ismered a beszólogatókat?

2013. aug. 6. 14:43
 28/47 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen melegben fél óra alatt 5 félmeztelen pasival találkoztam az utcán. Ha ők kimehetnek zaklatás nélkül egy szál gatyában, egy nő miért ne mehetne ki rövid ruhában anélkül, hogy beszólnának neki és lerbancoznák?

Tököm tele a kettős mércétekkel.

2013. aug. 6. 14:44
 29/47 A kérdező kommentje:
Télen még nem panaszkodott, érdekes. Sőt, mikor csak egy sima pólóban van, akkor sem szokott panaszkodni...
2013. aug. 6. 14:44
 30/47 A kérdező kommentje:

A dekoltázsra gondoltam, a ruha formáját vagy mijét nem kell nézni.

Igen, a női hülyeség.:D

Olyat még nem hallottam, hogy nők erőszakoltak meg kigyúrt palikat, max. megbámulják. Ellenkező esetről hallottam már...

2013. aug. 6. 14:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!