Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm lengén öltözködik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm lengén öltözködik, beszólogatnak neki?

Figyelt kérdés

Lehet nem leszek túl népszerű, de azért leírom.

Barátnőm nagyon lengén öltözködik, nagy mell stb., és csodálkozik, hogy beszólogatnak neki meg ilyenek.

Egy darabig sajnáltam "szegénykét", de most már elegem van, hogy minden nap ezt kell hallgatnom.

Mondtam neki, ne legyen álszent, ő is nagyon jól tudja, ha nem pakolná ki mindenét, nem szólogatnának be neki. Azt meg pláne ne várja el, hogy sajnáljam. Nem akarom, hogy pulóverben járjon, de azért ennél jobban is felöltözhetne, mint amit mostanság művel.

Igazam van szerintetek?

2013. aug. 6. 14:14
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%

Te nem érted meg,hogy vannak olyan pasik is,akik minden 2. nőnek beszólnak?Főleg akik a szabad ég alatt dolgoznak,és egész nap azt lesik ki megy az utcán.

Elhiszem,hogy a barátnődnek előbb odaszólnak,de nem kell velük foglalkozni,annál rosszabb nekik.Én sem szoktam tudomást venni róluk,elengedem a fülem mellett és megyek tovább.

2013. aug. 6. 14:46
 32/47 anonim ***** válasza:
Ez már rég túlnőtt a barátnődön. Most azt hajtogatod, hogy egy ember szégyellje el és takargassa magát, csak mert vaginával a lába között született, mert ha nem, akkor viselje el, ha megalázzák. Te komolyan ilyen idióta vagy?
2013. aug. 6. 14:47
 33/47 anonim ***** válasza:

"vállalja a következményeket" csak ezt tudod hajtogatni???

Teljesen hülye vagy, ráadásul amit linkeltél egyáltalán nem gáz, az elmondásod alapján sokkal rosszabbra gondoltam!

legalább vmi ilyenre... [link]

2013. aug. 6. 14:53
 34/47 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy takargassa magát, csak szerintem kibírná, ha a mellének nem a 70%-a látszódna, hanem mondjuk csak 20%.

Tudom, hogy elkerülhetetlen a beszólogatás, mert vannak bunkó palik, én csak azt mondom, ha nem muszáj, miért kell rátenni egy lapáttal még az esélyeket illetően.

és igenis el kéne fogadnotok nőknek, hogy ilyen szempontból nem lehet egy kalap alá venni a nőt és a férfit. mert mondtam, egy csapat nő nem fog megerőszakolni egy kigyúrt férfit, de egy csapat férfi már tud művelni ezt azt egy nővel.

De tudom, hogy a gyenge pontra tapintottam a nőknél az öltözködést illetően, mást nem is vártam.:D

Utóiratként annyi még, hogy ha nem akartok tetszelegni, akkor mi a fenének annyira lengén öltözködni, vagyis inkább ízléstelenül. ha a nők többsége kibírja, akkor ti is kibírnátok. Csak ugye van egy réteg, aki szereti kelletni magát, ami nem tudom mire jó, ha van barátotok...

2013. aug. 6. 14:53
 35/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem ezt miért nem a barátnőddel beszéled meg.Egy konkrét esetről van szó,te pedig általánosítgatsz itt össze vissza,kevered a szezont a fazonnal.Kihozol olyan dolgokat egy öltözködésből,amit magad sem hiszel el.Vagy ha igen,akkor fordulj orvoshoz.
2013. aug. 6. 14:55
 36/47 anonim ***** válasza:

Mert egy nő nem neked meg a férfiaknak öltözködik, hanem magának. Meg a többi nőnek. Ha a férfiaknak öltözködne, ruhát se venne fel. És az, hogy az öltözködést bevonod a témába, mint tipikus nőies dolgot degradálva ezzel az öltözködést magát, és degradálva ezzel a nőket. Gratulálok.

Az a kijelentés, hogy nem vehető egy kalap alá a nő meg a férfi, felháborítóan szexista. A női mellben semmi extra nincsen, csak a férfiak találják annyira különlegesnek. Ha konyítanál az anatómiához tudnád, hogy a női mell, ha nem laktál, nem más, mint zsír. Érdekes, hogy a zsír elfogadhatatlan és undorító egy nő testén, kivéve, ha az a mellkasáról lóg le.

A női lábban semmi extra nincsen. A férfiak lába elvisz A-ból B-be, a női láb szintén, a női test nem a férfiak esztétikai lenyűgözéséért van, hanem azért, hogy azt a nő a kedve szerint használja.

Hála neked úgy érzem magam, mintha az 1920as években lennék.

2013. aug. 6. 14:58
 37/47 anonim ***** válasza:
100%
Oké, látom meddő vita, nem akarok lesüllyedni a szintedre és minek teszed fel a kérdést, ha utána mi megmondjuk, hogy nem, baromira nincs igazad, te meg szajkózod, hogy DE IGENIS IGAZAM VAN. Megerősítést vártál, azt hitted, majd itt mindenki igazat ad, nem jött be , fogadd el! Mellesleg voltak neked már 80C-s melleid 40 fokban? Nem? Akkor kussolj!
2013. aug. 6. 14:59
 38/47 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is beszólogatnak, de ruhától függetlenül. Viszont akárki akármit mondd, ha a tipikus női jegyeket kiemelő ruhában vagyok, akkor érdekes módon megnő a zaklatók/ beszólogatók száma. de én nem hisztizek emiatt. Ekkor vállalom, mert megszoktam, de abszolút tartom, hogy egy férfinak sincs joga hozzá megszólni.

Viszont! Mivel civilizált emberek vagyunk, közösségben, bizonyos etikai és morális szabályok között vagyunk kénytelenek élni, jogosan, hiszen az együttélés alapjait képezik, ezért elvárom, hogy ne b@sszák a fejemre az ajtót, ha bemegyek valahová. a férfiak se meztelenkedjenek, ne szóljanak be nőknek, viszont a nők se egy bimbótakaróban menjenek le a városba. Rendben, meleg van. de egy férfinak sem látom, a p.csáját kint, vagy a farkát. És egy nőnek sem szeretném a s*ggét látni, ha előrehajol rágyújtani. Azért mert nő, az nem jogosítja fel rá, hogy lássam a nemszervét. Ugyanakkor, ha ilyennel találkozik egy férfi, nincs jogában inzultálni. ennyi.

2013. aug. 6. 15:09
 39/47 A kérdező kommentje:

Tudtam én, hogy vannak értelmes nők is. ennyi a lényeg.

nem értem, miért hiszitek azt, hogy én azt akarnám, hogy csadorban járjatok, meg hogy a férfiaknak mindent szabad.

Csak van egy határ, amit nem biztos, hogy túl kéne lépni, mert baromira nem muszáj.

És akkor se vehetsz egy kalap alá egy nőt meg egy férfit, mert én sem szoktam és nem is akarok félmeztelen férfiakat nézegetni, de mondom, őket nem fogják megerőszakolni meg minden szirsz.ar, de egy nőnél más a helyzet. Csak a nagy feminizmusban nehéz gondolkodni, kifejlődött egy agy nélküli női réteg, akik gondolkodás nélkül osztják az észt. Pedig én ha belegondoltok, csak a tényeket írtam le.

2013. aug. 6. 15:16
 40/47 anonim ***** válasza:
Tényegek közöltél így igaz. Mint ahogy az is igaz, hogy igazat adsz ezeknek a "tényeknek". ez a probléma.
2013. aug. 6. 15:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!