Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm lengén öltözködik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm lengén öltözködik, beszólogatnak neki?

Figyelt kérdés

Lehet nem leszek túl népszerű, de azért leírom.

Barátnőm nagyon lengén öltözködik, nagy mell stb., és csodálkozik, hogy beszólogatnak neki meg ilyenek.

Egy darabig sajnáltam "szegénykét", de most már elegem van, hogy minden nap ezt kell hallgatnom.

Mondtam neki, ne legyen álszent, ő is nagyon jól tudja, ha nem pakolná ki mindenét, nem szólogatnának be neki. Azt meg pláne ne várja el, hogy sajnáljam. Nem akarom, hogy pulóverben járjon, de azért ennél jobban is felöltözhetne, mint amit mostanság művel.

Igazam van szerintetek?

2013. aug. 6. 14:14
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
küldesz róla képet??:P
2013. aug. 6. 14:24
 12/47 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy nem a pasik a bunkók, de lehetne annyi eszetek, hogy van egy bizonyos réteg, aki ugrik az ilyenekre. Más nők is kibírják, hogy nem teszik ki mindenüket. Ha meg nem bírjátok ki, akkor ne nyavajogjatok, hogy jaj istenem, mik vannak.
2013. aug. 6. 14:25
 13/47 A kérdező kommentje:
Persze, elkísérem mindenhova, meg lepofozom a 3-4 fős IQ betyár sereget nem.
2013. aug. 6. 14:26
 14/47 anonim ***** válasza:
Szerintem meg akkor sincs igazad. Én nyáron is viszonylag magas nyakú ingben járok munkámból kifolyólag. Térdig érő szoknyában, vagy nadrágban meg INGBEN, és mégis beszólogatnak nekem is. Szóval nem, nem a barátnőddel van a baj, hanem azokkal a férfiakkal, akik szerint az utcai beszólogatás nem megalázó (sőőőt, egyenesen imponáló... jah) egy nőnek.
2013. aug. 6. 14:27
 15/47 A kérdező kommentje:

Ja és igen, valamilyen szinten így van, hogy magatoknak keresitek a bajt, azt csodálkoztok, hogy csak úgy megfogják a hátsótokat meg ne adj isten komolyabb dolgok történnek.

Pár napja álltam a zebránál, pont ott volt egy IQ sereg. Elment egy szép nő, csak jól megnézték, meg elment egy hasonló nő, mint a barátnőm, na az után még utána is mentek, nem hagyták békén. Ti tudjátok, mennyire éri meg tetszelegni ilyen szinten...

2013. aug. 6. 14:28
 16/47 anonim ***** válasza:
100%

Te mennyire beteg vagy, te jó isten!

Szerinted akkor a nemi erőszak az áldozat hibája és nem az elkövetőé, csak mert mittudom én, a nő fel mert venni egy szoknyát 40 fokban? Te komolyan ilyen primitív vagy?

2013. aug. 6. 14:30
 17/47 anonim ***** válasza:
0%
Tény sok bunkó pasi van aki kap az ilyenre. De az hülyeség hogy nyáron csak ilyen p*csámkivan ruhákba lehet járkálni körülbelül földig érő nyári ruhák is vannak amiből semmid sincs ki de az anyaga nagyon vékony tehát nem gyulladsz bele. Attól nem kell ri*anckodni hogy meleg van. Abban teljesen igazad van hogy ha élvezi és ezért csinálja akkor ne sajnáltassa magát. Bár egyébként el tudom képezelni azt is hogy csak próbálgat hogy mit reagálsz rá vagy esetleg csöppet féltékennyé akar tenni.
2013. aug. 6. 14:31
 18/47 anonim ***** válasza:
Én tuti kisérném mindenhova, viccen kivül.
2013. aug. 6. 14:33
 19/47 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjad...már én is látom honnan fúj a szél. A kérdező egy idióta és igen, teljesen úgy gondolja, hogy a nő hibája, ha megerőszakolják, "hiszen a férfi az férfi, és mint olyan, nem tud parancsolni az ösztöneinek"

Congratulation!

2013. aug. 6. 14:34
 20/47 A kérdező kommentje:

[link]

Kb. ilyen, talán egy kicsit jobban is, és akkor a szélénél sokszor kilóg a melltartója is.

2013. aug. 6. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!