Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm lengén öltözködik, beszólogatnak neki?
Lehet nem leszek túl népszerű, de azért leírom.
Barátnőm nagyon lengén öltözködik, nagy mell stb., és csodálkozik, hogy beszólogatnak neki meg ilyenek.
Egy darabig sajnáltam "szegénykét", de most már elegem van, hogy minden nap ezt kell hallgatnom.
Mondtam neki, ne legyen álszent, ő is nagyon jól tudja, ha nem pakolná ki mindenét, nem szólogatnának be neki. Azt meg pláne ne várja el, hogy sajnáljam. Nem akarom, hogy pulóverben járjon, de azért ennél jobban is felöltözhetne, mint amit mostanság művel.
Igazam van szerintetek?
Ja és igen, valamilyen szinten így van, hogy magatoknak keresitek a bajt, azt csodálkoztok, hogy csak úgy megfogják a hátsótokat meg ne adj isten komolyabb dolgok történnek.
Pár napja álltam a zebránál, pont ott volt egy IQ sereg. Elment egy szép nő, csak jól megnézték, meg elment egy hasonló nő, mint a barátnőm, na az után még utána is mentek, nem hagyták békén. Ti tudjátok, mennyire éri meg tetszelegni ilyen szinten...
Te mennyire beteg vagy, te jó isten!
Szerinted akkor a nemi erőszak az áldozat hibája és nem az elkövetőé, csak mert mittudom én, a nő fel mert venni egy szoknyát 40 fokban? Te komolyan ilyen primitív vagy?
Hagyjad...már én is látom honnan fúj a szél. A kérdező egy idióta és igen, teljesen úgy gondolja, hogy a nő hibája, ha megerőszakolják, "hiszen a férfi az férfi, és mint olyan, nem tud parancsolni az ösztöneinek"
Congratulation!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!