Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő férfiak, titeket zavar, ha párotok kihívóan, szexisen öltözködik?
Figyelt kérdés
A mindennapokra gondolok, amikor más férfiakkal társaságában is vannak. Esetleg nem vagytok éppen vele, amikor másokkal találkoznak és akkor is így öltöznek.
Nem az otthoni együttlétekre és a hálószobára gondolok :)
Nem kellemetlen ez nektek, hogy a párotok öltözködésével más férfiak figyelmét is felkelti?
Az, hogy így öltözködik, már nem jelenti azt, hogy fel akarja kelteni vele mások érdeklődését is?
2012. dec. 12. 23:52
1/5 anonim válasza:
Engem az zavarna, ha nem így öltözködne!
Melegítőben is megtudják dugni, ha meglehet...
2/5 anonim válasza:
Engem zavarna! Ha együtt vagyunk akkor nekem legyen szexis!
F.
3/5 anonim válasza:
Nem zavar,sőt büszke vagyok rá,hogy ilyen párom van.A bizalom meg megvan.
4/5 anonim válasza:
engem zavarna, mert nem szeretem ha kiraknak mindent a nők főleg ha az az én párom, szerintem lehet szolidan us noiesen ötvözni
5/5 anonim válasza:
Miért ne öltözhetnénk csinosan?
A férfiak is megnézik (a párotok is!!) a csinos nőket.
Minket miért ne lehetne ?:)
Nem azt mondom, hogy legyen kint mindenünk, ízlésesen is lehetünk csinosak!
19 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!