Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Párkapcsolatban zavar titeket ha a barátnőtök cigizik?
ne haragudj de a cigizés a legigénytelenebb és leggusztustalanabb dolog a világon. ráadásul a bagósok büdösek mint a sz.r csak ők nem érzik ezért azt hiszik hogy nem azok mert jaj rágóznak.. francokat mindegyiknek büdös a ruhája a szája a haja.. ááá
szall igen, nagyon vonz a dolog...
A szóbeszéddel ellentétben a cigizés nem szexi. Büdös, káros, undorító, annak ellenére, hogy valamikor én is cigiztem, de szerencsére megjött az eszem.
22F
Engem zavarna, de nem is nagyon járnék olyan csajjal aki dohányzik.
Nem hiányzik az h büdös legyen a lakás, a ruháim, a bútorok, sőt még maga a csaj is.
Sajnos manapság tényleg a kis suttyók a legnagyobb cigisek, az ilyen 14-16 éves kategória, csak az a baj h szerintük ez menő...
Én sem járnék olyan csajjal, aki cigizik, mert büdös, undorító és egészségtelen!
És csak azt sejteti, hogy nincs akaratereje!
háháá xDD
annyira király hogy végre kezdenek a bagósok elnyomva lenni és végre kezdődik valami fellázadás ellenük
21:37:
Neaggódj, ez csak itt a gyakorin létező jelenség ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!