Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FIÚK! Párkapcsolatban zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Párkapcsolatban zavar titeket ha a barátnőtök cigizik?

Figyelt kérdés

szerintem tud vonzó is lenni, ha egy lány cigizik

pl:

[link]

vagy

[link]

2012. jan. 5. 21:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem járnék bagóssal pfejj
2012. jan. 5. 21:42
 12/24 anonim ***** válasza:
engem zavar,és mindíg megkértem az épp aktuális páromat, hogy ne csinálja, ha lehet.de ha anyira kell neki, akkor legalább tüntesse el azt a jellegzetes bűzt, és ízt ,amit a cigi adott neki
2012. jan. 5. 21:43
 13/24 anonim ***** válasza:
76%
21:42: nem. épp most tiltották ki őket mindenhonnan :D hihetetlen lesz hogy végre el tudok menni szórakozni úgy, hogy éppenséggel KAPOK LEVEGŐT és nem leszek büdös mint a szar! hihetetlen hálás vagyok emiatt a kormánynak
2012. jan. 5. 21:44
 14/24 anonim ***** válasza:
87%
Hat bocsi de ezeken a kepeken, nem a cigizes vagy a cigi vonzo hanem az, hogy jo nok vannak rajta... ennyi... Am meg a cigizes egeszsegtelen, penzpazarlas es ertelmetlen, de ez mind semmi ahhoz kepest, hogy mas embereket kenyszeritenek arra, hogy szagoljak a fustjuket!!! Szoval cigisek bekaphatjatok es minuszozzatok le nyugodtan, lesz@rom!
2012. jan. 5. 21:54
 15/24 anonim ***** válasza:
Én is dohányzom, úgyhogy rohadtul nem zavar.
2012. jan. 5. 22:01
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

egy ilyen nő még buta is lehetne akkor is belenyomnám a farkam!

ellenben párkapcsolatnál már a dohányzás is zavar. egészségtelen, buta szokás és büdös leszel tőle!

2012. jan. 5. 22:08
 17/24 anonim ***** válasza:
Hát ha dohányozna is a bnőm terelgetném afele hogy szokjon le :) én nem dohányzom és egyszerűen érzem a szagát a bőrén, ruháján mindenhol a csókról nem is beszélve. :) 21/F
2012. jan. 5. 22:10
 18/24 anonim ***** válasza:

engem nem zavar, mert ritkán, de én is rágyújtok. mondjuk, az hogy mennyire erős bagós, az nem mindegy. ha nem rohan rögtön rágyújtani, félóránként, akkor nem zavar.

(eskü volt olyan csaj, akinek szex után első kérdése az volt, rágyújtunk-e.. na, ez viszont zavar.)

2012. jan. 5. 22:57
 19/24 anonim ***** válasza:
Nálam ez automatikusan kizáró tényező. A dohányosok k.rva igénytelenek, mert képesek elszívni azt a büdös kátrányos szart. Ráadásul még önzőek is, mert semmi sem érdekli őket csakhogy kielégítsék a szenvedélyüket. Normális, jóérzésű embernek fel sem merül az agyában, hogy rágyújtson. Akik dohányoznak azok: komplexuszos kis hülyegyerekek, akik megálltak a fejlődésben és azt hiszik ettől lesznek nagyfiúk, vagy lusta f.szkalapok, akik így lógnak a melóhelyen.
2012. jan. 6. 00:18
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem zavarna... mivel össze sem jövök olyan csajjal :)
2012. jan. 6. 04:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!