Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ennyire mertek meztelenkedni párotok előtt?
Sziasztok! A meztelenkedést nem az ágyban, szex előtt-után értem, gondolom, hogy ott alap, hogy lemertek egymás előtt vetkőzni, hanem így általánosságban. Pl. amikor a párotok zuhanyozik, akkor bemehet-e a fürdőbe, vagy ha egyikőtök hazajön a munkából, akkor nem jön zavarba egyikőtök sem, ha a másik pucéran főz otthon a lakásban, illetve ha tv-t néztek nem zavar, hogy a pasitok elmegy a tv előtt a farkát lógatva ide-oda, stb... Szóval ilyen dolgokra értem.
Légyszíves értelmes válaszokat és a korotokat, illetve, hogy mióta vagytok együtt írjátok le!
Előre is köszönöm!
A kérdésben az *mennyire akart lenni.
Mit nem értessz az ilyen kérdéseken? Tudod sok ember szégyelli a testét és nem mer az előtt sem levetkőzni, akit elvileg szeret. Attól hogy te ezt nem tapasztalod még igenis létezik.
Ki főz és ki tv-zik meztelenül? Igenis sok ember. Nem tudom te ilyen melegben egész nap talpig felöltözve vagy otthon, vagy mi?
A normális válaszokat köszönöm!
Én szoktam meztelenül főzni!
Nekem most nincs párom, de sosem csináltam ebből problémát. Sosem voltam szégyenlős. Szeretem a testemet, nem érzem magam kényelmetlenül, ha nincs rajtam ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!