Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem zavar, ha a párotok családja pénzesebb, mint a tiétek?

Figyelt kérdés
Gyerekszerelemről van szó.
2013. júl. 31. 20:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Sosem foglalkoztam ezzel. N
2013. júl. 31. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
nem
2013. júl. 31. 20:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk fordítva van a helyzet a párom anyukája egyedülálló és munkanélküli az én szüleimnek meg jó állásuk van és mi tehetősebbek vagyunk mint ők és néha kicsit rosszul érzem magam ha ő fizet. De egyébiránt a szüleim anyagi helyzete rám nincs kihatással annyira én havonta kapok zsebpénzt amit költhetek erre arra, amúgy ezen felül nem adnak pénzt, így egyébként én se vagyok sokkal gazdagabb mint ő.
2013. júl. 31. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem pénzesebb. Minimális a különbség.

És most, hogy már egy ideje mi is keresünk, tehát nem függünk a családunktól, oly mindegy.

DE ha nagy lenne a különbség, az ő családja sokkal jobb anyagi helyzetben lenne, az lehet hogy gondot okozna. Főleg, ha éreztetnék, hogy nem vagyok velük egy szinten...

2013. júl. 31. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Az első szerelmemnél zavart, 16-17 évesek voltunk... Próbáltam titkolni, hogy rossz az anyagi helyzetünk, mert szégyelltem. "szerencsére" a srác nem igazán volt kíváncsi a szüleimre, mivel tudta, hogy elég csúnyán bántak velem (apám alkoholista...). Lényegében meg sem akarta ismerni a szüleimet, főleg nem akart leutazni értük 200 km-t (én akkor már nem a szüleimmel éltem, messze voltunk tőlük).

A jelenlegi párommal őszinte vagyok ezügyben is, nincsenek köztünk titkok. Sőt, a szüleimet is ismeri, kedvelik egymást.

19/L

2013. júl. 31. 20:48
 6/8 anonim ***** válasza:
nem
2013. júl. 31. 21:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Én sokkal jobban álok anyagilag, mint a párom és a szülei. A párom nehezen viseli, hogy sokszor nincs pénze erre, arra. Elfogadni pedig nem akarja. Nagyon szeretem, de így nagyon nehéz a kapcsolatunk. A férfiúi önérzete sokban gátol bennünket.
2013. júl. 31. 22:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Párom anyagi helyzeti kissé jobb mint a miénk ami néha-néha zavar de meg lehet szokni. Őt nem zavarja és nekem is csak néha furi
2013. júl. 31. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!