Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavar, ha a párotok családja pénzesebb, mint a tiétek?
Nem pénzesebb. Minimális a különbség.
És most, hogy már egy ideje mi is keresünk, tehát nem függünk a családunktól, oly mindegy.
DE ha nagy lenne a különbség, az ő családja sokkal jobb anyagi helyzetben lenne, az lehet hogy gondot okozna. Főleg, ha éreztetnék, hogy nem vagyok velük egy szinten...
Az első szerelmemnél zavart, 16-17 évesek voltunk... Próbáltam titkolni, hogy rossz az anyagi helyzetünk, mert szégyelltem. "szerencsére" a srác nem igazán volt kíváncsi a szüleimre, mivel tudta, hogy elég csúnyán bántak velem (apám alkoholista...). Lényegében meg sem akarta ismerni a szüleimet, főleg nem akart leutazni értük 200 km-t (én akkor már nem a szüleimmel éltem, messze voltunk tőlük).
A jelenlegi párommal őszinte vagyok ezügyben is, nincsenek köztünk titkok. Sőt, a szüleimet is ismeri, kedvelik egymást.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!