Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavar ha a barátnőtöket megnézik az utcán? Engem nagyon idegesít! :S
Figyelt kérdés
.2013. júl. 29. 23:20
2/8 anonim válasza:
Én szeretem, büszke vagyok rá, hogy jó nő a barátnőm!
Miért zavarna? Mi zavarna benne?
3/8 anonim válasza:
Mert hülye vagy. Én örültem, ha megnézték, amíg volt.
4/8 Froncsi válasza:
Örülj neki, hogy más is gyönyörűnek találja a barátnődet, de ő mégis a tiéd!!!
5/8 anonim válasza:
engem is de pozitív mert sokan megnézik nem véletlen de velem van nem velük
6/8 Jano Barcsik válasza:
a te kezedet fogja akkor meg? egyebkent te is tuti megnezel par csajt ...
7/8 Bummer válasza:
Én ezt párommal megbeszéltem, hogy milyen jó ha megnézik valamelyikünk és észre is vesszük, arckifejezéssel lehet jelezni, "bocsesz, de neked csak a kezed marad mára". :D
8/8 anonim válasza:
Miért? Olyan ronda, hogy már mutogatják?
Ha olyan jó hogy nézik annak örülj majom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!