Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk zavar titeket ha megnézik a barátnőtöket?
Most szúrjam ki a többi férfi (esetleg nő) szemét?
Amíg nézik nembaj...csak ha már próbálkoznak nála vagy megjegyzést tesznek rá.
Abban, hogy megnézik, nincs semmi rossz. Van olyan kifinomult stílusa, hogy én is kötelezőnek tartanám megnézni akkor is, ha nem volna a csajom. :D
20F
Az, hogy megnézik őt nem zavar, mert amúgy is gyönyörű. Viszont (és itt jön a lényeg)!!! A pofám leszakad, hogy milyen a férfitársadalom, és hogy milyen delikvensek járnak-kelnek a világban. Gondolok én itt arra, hogy 10 srácból 11-nek nem telhet el a napja úgy, hogy be ne szóljon valamit a barátnőmnek, tök flegmán meg turbó csávó módjára. Én nem tudom, ezek mi a f.szt várnak mégis? Hogy majd a csajok ilyen félvállról belökött megjegyzésekre a lábuk elé dobják magukat és ők lesznek a tuti fiúk? A barátnőm le se sz.rja az ilyen beszólásokat, némelyiknek még vissza is szól valamit, amikor úgy érzi álljon meg a menet (mert ezek akkor fordulnak elő amikor nem vagyok ott). De ez engem úgy fel bír kúrni agyilag, még ha a barátnőmet hidegen is hagyja. Legszívesebben összetörném mindet. Komolyan szánalmas, hogy ennyit tudnak a mai srácok, és persze a nagy szavak meg beszólások mögött semmi nincs, sekélyes f.szfej mind :D
Hát innen üzenem nekik, hogy a kis péniszméretet és IQ-t beszólásokkal kompenzálni eleve halott ötlet :D
Hát gyermekeim az enyimet ugyan nézhetik, meg is vakúnak azon nyomban, mer most a Babival járok innét a szomszédbú.
Vazul bácsi 92F
18:29: Most ezt nem értem. Akkor Te leszbi vagy? :) Vagy mire fel ez a "mai srácok" általánosítás?
20F
18:34: Nem, srác vagyok én is, nem leszbi :D Csak arra írtam a "mai srácok" kifejezést, hogy elég sokan azt hiszik manapság a fiúk közül, hogy ennyiből áll egy lány meghódítása, hogy belöknek valami flegma dumát meg nyomulós szöveget és kész, máris az ágyukban van a csaj. Személy szerint én sosem éreztem szükségét annak, hogy ha láttam egy szép lányt, akkor mindenáron beszóljak neki valamit, meg nyomjam a hülye szövegemet, és szerintem nem csak én vagyok így vele (hála istennek, meg ugye tisztelet a kivételnek a "mai srácok" kifejezés alatt).
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!