Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar ha megnézik a barátnőtöket, vagy inkább büszkék vagytok hogy "igen ő az enyém! "?
mondogasd el neki sokszor,hogy csak őt irigylik,és hogy te csak neki öltözöl fel szépen,meg csak neki akarsz tetszeni,stb stb stb
nekem bejött,én párom is dührohamot kapott eleinte ha rámnézett bárki:D szintén szőke hajam miatt
L
:DÉn sokszor mondtam neki, de azt mondja hogy ezen nem tud változtatni és ő ilyen.:/ Különben nem csak a ruhatáramat akarja lecserélni, de azt mondja h festessem be a hajam barnára:D Szóval.. nem egy könnyű eset..
(egyébként szerinte már abból a felsőből is kint van a mellem, ami épp hogy hagy egy kis helyet a nyakamnak..)
Én büszke vagyok, nekem jó nőm van :D én is néha ilyenkor a fenekébe markolok XD
viszont zavar h állandóan a nyakán lógnak ha nem vagyok mellette 15 percet. megbízom benne, de neki is kellemetlen h nem tud inkább barátnőivel nyugodtan dumálni.
A múltkor úgy elküldtem az egyik srácot h már a kezemet csókolgatta részegen, szegény nagyon megijedt... :D
hat az en baratnomet is sokan megnezik de nemzavar... mer zavarna?
nemtom ki h van vele de buszke vok ra h megnezik...es az megjobban h irigyelnek engem:$ az a legjobb!!
mond meg a baratodnak h inkabb kussoljon es buszkelkedjen veled nemhogy feltekeny legyen mer megneznek...
es szerintem a baratod is megnez mas csajokat...
én ha megnézek egy csajt akkor megmutatom a barátnőmnek is :D, de persze nála szebb úgysincs :P
amúgy ha meg tudod ebben változtatni akkor most tedd meg mert később ez elég ijesztő méreteket tud ölteni. (mondhatni fanatizmus)
egyik ismerősömnek volt egy ilyen palija, ez a tulajdonsága fél év után jött ki, majd beleszólt mit vegyen fel, húzták még egy fél évig, szakítottak, két hónap után újra össze,persze megígérte megváltozik - nem jött össze, szakítottak majd még 4 hónapig zaklatta. egy 28 éves nőről van szó... szegény teljesen kikészült.
szóval csak óvatosan...
13:30-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!