Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Titeket zavar ha megnézi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket zavar ha megnézik a barátnőtöket, vagy inkább büszkék vagytok hogy "igen ő az enyém! "?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok hogy vélekedtek erről, mert a barátom olyan féltékenységi rohamot kap, amit már nem bírok. Az a legrosszabb hogy az én hibámnak tartja hogy megnéznek, és már ő akarja megmondani mit vegyek fel. Pedig egyáltalán nem öltözöm kihívóan, csak a szőke hajam vonzza a férfi tekinteteket vagy nem tudom.. Ti hogy reagáljátok le amikor igencsak megnézik a barátnőiteket?? Előre is köszi a válaszokat!:)
2010. jan. 10. 12:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Fél éve vagyunk együtt, és már kiismertem, tudom hogy vannak beteges dolgai, de én így szeretem:( Köszönöm a válaszaitokat!:) Amúgy az a baj hogy ez fokozatosan jött ki rajta, és így fél év után elég nehéz megváltoztatni:S
2010. jan. 10. 14:12
 12/18 anonim válasza:
Engem csak akkor zavarna, ha a barátnőm mondjuk kihívóan visszanézne rá!
2010. jan. 10. 14:32
 13/18 BeerHunter ***** válasza:

Persze hogy büszkeség!:) Hacsak nem azért bámulnak meg valakit mert valaki bűn randa. Az gáz.

A pasidat meg jól tökön kéne rúgni. A jó kapcsolat alapja a bizalom->nem feltételezünk rosszat a másikról->ki nem sz@rja, hogy ki nézi a bnőm fenekét, tudom, hogy csak engem szeret. Ennyi. Előbb vagy utóbb rápacsáltok erre a féltékenységesdire.

2010. jan. 10. 14:44
 14/18 BeerHunter ***** válasza:
kimaradt egy 'le' :)
2010. jan. 10. 14:45
 15/18 BeerHunter ***** válasza:
nem tudok írni, korán van még:(
2010. jan. 10. 14:46
 16/18 anonim ***** válasza:

Nálunk ez fordítva müködik.

Sokan: idősebbek is tökre megnéztek maguknak pedig csak 16 F vok, a 14-15 éves csapatosan csiripelő lányokról nem is beszélve, de ők úgymond álmodoztak, tudták h úgysem alternatívák.

Egészen addig el nem kezdtem járni egy 14.5 évessel aki viszont sokban különbözik tőlük.

Nah azóta kicsit máshogy de ugyanannyit bámulnak és a barátnőm elmondta h ez őt nagyon zavarja, de megnyugtattam h csak ö számít nekem és nem kell ilyeneken aggódnia.

Meg olyan is volt h idősebb lányok beszóltak neki a suliban amikor nem voltam ott.

Ezt láttam rajta és elmondattam h mi a gondja, mert láttam h van valami.

Ő elmondta akkor ezeket lányokat "elrendeztem" és azóta minden ilyet megbeszélünk.

2010. jan. 10. 15:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát velem volt olyan, hogy egy szarabbul sikerült nap után találkoztam a barátnőmmel és a sétálóutcán két gyökér elkezdett fütyülni utánunk odamentem és levertem egyet neki a csajom 3 napig nemállt velem szóba szóval csak óvatosan.
2010. jan. 10. 16:00
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok és szeretem ha megnéznek amikor a barátommal vagyok,szinte engem tölt el büszkeséggel,hogy igen,már foglalt vagyok..:D Ő is hasonlóan érez,néha poénkodni szokott vele,de inkább elröhögjük az egészet. Amíg vele vagyok felesleges ilyeneken izélni.

De ha zavar mondd meg neki,hogy szereted és fejezze be mert az őrületbe fog kergetni.

2010. jan. 10. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!