Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Soha nem találok így senkit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem találok így senkit?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ezért sokan el fogtok ítélni, de nem tehetek róla, hogy nem vagyok képes olyan férfiakkal ismerkedni, akik még gyerek szinten vannak (agyilag), értelmetlenek, nem figyelnek rám, sem az értékrendemre, nem rendelkeznek minimális egzisztenciával ( ezt nem arra értem, hogy luxus autója és saját lakása legyen, de azért tudjon felmutatni valamit), ne csak a piáláson, bulizáson járjon az esze egész nap, ne tartsa az exeivel szorosan a kapcsolatot stb... jómódú, de egyszerű családban nőttem fel. Csúnya sem vagyok, szóval zavar, ha valaki úgymond nem ad magára, igénytelen, ápolatlan. Tudom, hogy így nehéz az ismerkedés, de én ennél lejjebb nem tudom adni.
2013. aug. 4. 12:14
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
28! Nem vagyok szürke gerenda, meg amilyennek leírtál. A barátaim nagyon is ismernek, de ilyet egyik se állítana rólam. Nem nézek le senkit, ez pont hogy távol áll tőlem, de te is itt ítélkezel úgy, hogy nem is ismersz.
2013. aug. 4. 12:52
 32/41 anonim ***** válasza:

#29: nevezheted, ahogy akarod, de az biztos, hogy nem az intellektuális kielégülésért van veled.

>kiélte magát

Na igen, már nem a buliból viszi haza lányokat, hanem tart egyet hosszabb távra.

2013. aug. 4. 12:54
 33/41 anonim ***** válasza:

# 31:

De hát azért írja ezeket a dolgokat rólad, mert nem ismer. Egyébként pedig az alapján, amiket leírtál magadról és ahogy ítélkezel a férfiak felett, bizony arra enged következtetni, amit az a válaszoló is mondott.

2013. aug. 4. 12:59
 34/41 anonim ***** válasza:

figyi, ha megismersz, utána azt mondasz amit akarsz, addig pedig maradj csöndbe.

Engem meg senki nem tart semmire, mert teljesen a magam ura vagyok. Én tudom hoyg szerelmes belém és ez a lényeg, hogy mások mit gondolnak pont nem érdekel.

Igen kiélte magát. Dj volt. Meg volt neki néha egy éjszaka 3-4 lány.. Tudom, ismertem már akkor is.

2013. aug. 4. 13:01
 35/41 anonim ***** válasza:
62%
Szerinted kiélte magát 24 évesen? :D Kidob és ugyanott fogja folytatni ahol abbahagyta.
2013. aug. 4. 13:03
 36/41 ASOT ***** válasza:

barátok??

Ha igaz akkor tőlük kérj tanácsot...

2013. aug. 4. 14:16
 37/41 anonim ***** válasza:

#35-s

ha eddig nem dobott ki több mint 8 hónap után most se fog és nem nem fogja folytatni, már 2 éve leadott erről az életről, van tisztességes munkája, abból él meg

2013. aug. 4. 14:18
 38/41 anonim ***** válasza:

"ha eddig nem dobott ki több mint 8 hónap után most se fog"

Te iszonyú naiv vagy, látszik, hogy még fiatalka vagy.

2013. aug. 4. 14:30
 39/41 anonim ***** válasza:

Naív, istenem.. miért? Mert tudom, hogy szeret? Nem te vagy vele együtt hanem én. Szerinted keresne mindennap, éreztetné, hogy szeret? Nem azt mondtam, hogy örökké együtt leszünk, mert jujj mi vagyunk az álompár... ezt már rég kinőttem bocs. Együtt vagyunk addig ameddig jól esik és ennyi.

Megcsalni se csal meg, egy helyen dolgozik apámmal minden nap együtt vannak, összezárva egy helyen, majd amikor hazajönnek, a barátomnak is az első útja idevezet. Szerinted ha csak úgy kihasználna, ilyen lenne? Nem.

Használtak már ki, elég rendesen, de akkor elvakított a szerelem, megtanultam kezelni az érzéseimet, tudom, hogy mi meg hogyan.

Na meg, szerinted egy srác várt volna 5 hónapot arra, hogy megfektessen egy lányt hacsak arra kell neki? Valószínűleg nem. És most meg mindjárt jön az, hogy hát nem ismerem én még a másik nemet... Igaz, nincs még elég tapasztalatom, de attól, hogy te saját magadból indulsz ki az nem jelenti azt, hogy mindenki olyan mint te.

Persze, most mindvégig azt gondolod, hogy csak egy hisztis p|csa17 éves vagyok.. gondold csak, azt hiszel amit akarsz. Pont nem érdekel. Addig jó amíg boldog vagyok, kiegyensúlyozott a kapcsolatom, és egy olyan senkiházi, mint Te, itt szövegelsz egy névtelen oldalon egy tininek, akiről semmit sem tudsz, akkor inkább vess magadra.

Én ezzel ezt a beszélgetést befejeztem, majd ha valamit még szeretne a kedves kérdező neki szívesen válaszolok, de én más idióta emberek válaszára nem vagyok kíváncsi.

2013. aug. 4. 14:40
 40/41 anonim ***** válasza:
Nem haragszom rád. Minden tini azt hiszi magáról, hogy már felnőtt és kedvére senkiházizhat akárkit, mert más a véleménye erről a tapasztalatai alapján. :)))
2013. aug. 4. 14:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!