Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Már nem tudom 18 éves lány vagyok és nincs barátom, mindenki szerint nagyon csinos vagyok, de mégsem találok senkit pedig elég sok "hódolom " van.
Figyelt kérdés
De nem tudok velük összejönni hiába nagyon kedvesek és jól elbeszélgetek velük, nem vonzódom hozzájuk.Akikkel lehetne valami mind messze laknak , vagy külföldön dolgoznak , és ennek így nem lenne sok értelme.De már nagyon régen volt barátom , és lassan beleőrülök .Mindig csak kalandjaim vannak. De most fogok nemsokára menni a nyaralni ahol van egy fiú akihez vonzódom de van barátnője vagyis inkább csak akivel összejárnak.. már csókolóztam vele amit kicsit szégyenlek is így hogy barátnője van ..de ha kicsit iszok , főleg hogy bulizunk akkor nem érdekel jól esik és kész ... ő tudom hogy le akar velem feküdni , de én még szűz vagyok . Szerintetek mit csináljak? Léci normális válaszokat :) előre is köszönöm2013. jún. 23. 15:42
3/17 A kérdező kommentje:
normális válaszokat kértem... -.-
2013. jún. 23. 15:49
4/17 anonim válasza:
Mi meg képet kérünk. Azt hiszem egyik sem fog teljesülni.
6/17 anonim válasza:
Oké!
Volt már barátod és csak kalandjaid voltak azóta,ezek mellett szűz vagy,most hülyítesz minket?
7/17 anonim válasza:
Ha úgy érzed hogy szét akarsz zúzni egy kapcsolatot, tedd meg. Ha nem tudsz olyannal járni akihez nem vonzódsz, ne tedd (én sem tenném). Szerintem várj olyasvalakire aki egyedülálló és tetszik.
8/17 anonim válasza:
Én csak annyit tudok mondani, hogy ha megpróbál lefektetni téged ondj nemet, 2 dolog miatt is: 1. Van barátnōje, szemétség lene a lánnyal szemben. 2. Ha még szūz vagy akkor NE egy egyéjszakás kalandban veszitsd el, szerintem ezt te sem akarod.
9/17 A kérdező kommentje:
Igen szűz vagyok kaland alatt azt értem hogy egy házbuliban csókolóztam egy sráccal vagy max egy kicsivel több de senkivel nem feküdtem még le . Ezzel a sráccal pedig akárhányszor találkozom mindig van valami amit nem én kezdeményezek ő mindig azt mondja, hogy nem szereti a barátnőjét és bárcsak közelebb laknék ... a barátnője is megcsalta már csak dugni járnak össze . Szóval nem hinném hogy én rontanám el a kapcsolatuk
2013. jún. 23. 15:56
10/17 anonim válasza:
Túl nagyok az elvárásaid, de csatlakozok az előttem szólókhoz, jó lenne egy kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!