Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem találok így senkit?
Szerintem a te korosztályodban már elég sok az olyan férfi, aki rendelkezik egzisztenciával és nem csak a bulizáson jár a esze. Ha 10 évvel fiatalabb lennél, még megérteném a problémádat, de így nem értem. Próbáltál egyáltalán keresni valahol?
Ahhoz pedig gratulálok, hogy 22 évesen sikerült elvégezni a főiskolát. (Nem gúnyosan, tényleg. Én 25 évesen még mindig egyetemre járok, igaz nekem is van két nyelvvizsgám és már van szakmám is, ha már lóbáljuk a farkunkat.)
Kedves kérdező, én azt a megjegyzést nem neked szántam hanem az egyik válaszadónak. :)
17/L
Kérdező: neki címeztem, olvasd el mégegyszer.
17/L
Amúgy szerintem 27 évesen már oké, hogy az ember lánya nem akar olyan fiút, aki még mindig az anyjával él, de az a 17 éves lány... Bizonyára teljes körű intellektuális kielégülést tud nyújtani egy 24 éves férfinak. :) Illetve nem.
Én 23 éves vagyok, de még a 19-20 éves lányok is annyira éretlenek, pedig egytől egyig meg vannak róla győződve, hogy ők már igazi felnőttek. Pedig nem, nem buta lányokkal ismerkedtem.
Te alapvetően egy teljes más életcéllal nőttél fel.
Kimaradt az a fázisa az életednek amikor a fiatalok buliznak összejárnak ismerkednek party stb, ergo egy ismerkedési kapcsolatteremtési rész kimaradt az életedből ami alapot adott volna.
Ezért most ezzel a fejjel már nehezebben indulsz neki.
Nem lehetetlen semmi sem lehetetlen.
De ahhoz hogy megismerd az embert hogy olyan e mint gondolod ahhoz pasizni kell ismerkedni és lehet h 20 randin túl leszel míg olyat találsz.
És úgy érzem kissé lenéző vagy egyes emberekkel kapcsolatban illetve fent hordod kicsit az orrod és valószínűleg egy túl komoly , szürke nagy gerenda vagy amit nehezen mernek megközelíteni. Mert sugározhat valami olyasmi rólad hogy te egy naaagyon naagyon komoly, humorra szórakozásra nem vehető személyiség vagy aki csak Politizálni tud.
de ez csak egy felvetés....
#27-s amíg nem ismersz ne mondj rólam véleményt, majd ha már beszélgettél velem és tényleg tudod milyen vagyok, akkor azt mondasz amit akarsz, addig nem.
Volt már egy velem egyidős barátom és őszintén? Maga volt a pokol. A jelenlegi barátom pedig már kiélte magát és keresett egy normális párt, azt hogy ezt a személyt bennem találta meg, azt csak a sors befolyásolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!