Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves lány vagyok, nem csunya. Miért nem találok magamnak senkit?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 1 évvel ezelőtt volt egy 3 éves kapcsolatom, aminek sajnos vége lett, azóta nem nagyon találok magamnak olyan embert akivel el tudnám képzelni komolyabban... járok discoba, de ott általában olyan emberek találnak be , hogy jobb róla nem is beszélni! És már nagyon hiányzik az, hogy újra szerelmes legyek:/ Szerintetek egyszer mindenki meg találja a párját? És milyen helyeken lehet ismerkedni? Köszönöm a válaszokat!2012. aug. 30. 21:33
2/21 anonim válasza:
simán megtalálod azt aki neked kell lehet h éppen én vagyok az ha gondolod írj 1 privátot ;) 22F
3/21 anonim válasza:
ÉN akárhol ismerkedem de a discó kizárva.Alapból oda szórakozni megyek.
Azt mi nem tudhatjuk,hogy miért nem találtál valakit.Lehet nem jött össze.lehet más is...
Így elsőre okosnak látszol.Ha csinos is vagy,tuti találsz valakit.
F19
4/21 anonim válasza:
Szia 20 éves lány! Én is így vagyok ezzel, amióta szakítottam a barátnőmmel, akivel 4 évig voltunk együtt nem találok senkit, akibe bele tudnék szeretni. Amúgy én biztos vagyok benne, hogy meg találod a párodat. Én járok szórakozóhelyekre és ott ismerkedek, de ahogy te is mondtad ott nem lehet komolyabbra számítani. Talán barátaidon keresztül próbálj ismerkedni, nekem már kisebb kapcsolatok összejöttek így. 23F
5/21 anonim válasza:
szerintem legyél türelemmel! és ne diszkóban próbálkozz, az eléggé gáz hely. te csinálod jól h nem állsz le akárkivel, várd is meg míg olyat találsz akivel érdemes leállni és össze is illetek! ez ritkán megy egyik pillanatról a másikra
6/21 anonim válasza:
Én már discoba szórakozni sem járok alapból,mert undorító.
7/21 A kérdező kommentje:
próbáltam interneten keresztül is, de nem jött össze..:/ Sajnos elég válogatós vagyok, és nálam fontosak a külsőségek is!
2012. aug. 30. 21:38
8/21 anonim válasza:
#7: Ki gondolta volna a mai világban egy nőről... :D
9/21 anonim válasza:
Na ugye, tudod te nagyon jól a problémát, várod a herceget aki csak a mesében létezik.
10/21 anonim válasza:
Az a baj az internetes ismerkedéssel, hogy ott tényleg nagyon számít a külső ( és csak fényképről tudhatod meg ). Nálam fontos egy lány illata, mozdulatai, hangja. Amúgy nem felszínesség, ott nem találni párt, egyszerűen szerintem az nem jó erre. 23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!