Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves lány vagyok, nem csunya. Miért nem találok magamnak senkit?
Szia!
Velemenyem szerint Igen mindenki megtalalhatja a parjat, ha akarja.... De az embereknek azelott, hogy elkezdenek keresgelni megkellene tanulniuk a masikat a hibaival eggyutt elfogadni. Amik ezt nem tudjak addig ne almodjanak orokke tarto szerelemrol. Egyebkent az orokke is csak addig tart amig vege nem lesz.
Ami teged illet abbol, hogy azt irtad " sajnos vege lett" arra a kovetkeztetesre jutottam, hogy a volt baratodat meg nem sikerult 100%ig elfelejtened... ezert nem vagy eleg nyitott masok fele es nem tudod senkivel elkepzelni komolyabban. Az ex-ed ideje szepen az "Emlekek" dobozkaba rakni. Aztan nem gondolni a szerelemre. Csak elni, elvezni az eletet. Aztan amikor ujra magadra talalsz es nem is szamitasz ra ott lesz a nagy O!
Tapasztalat. :) ;) 20/L
Nem mindenki találja meg a párját.Ez döntően az egyén től függ.Ismerkedni ott lehet ahol nyugodt fiúkra lelhetsz,például nem postán sorban álláskor.
Közterületeken sok esélyed lehet egy egy magányos hímnél,de több kudarc is érhet mint mondjuk egy bálon vagy egy klubban.
Volt néhányszor hogy fiatal nők kérdeztek tőlem dolgokat ismeretlenül,és láttam rajtuk bizonyos érdeklődést,de én felvettem a jégcsap herceg szerepet és ez biztosan kudarc azoknak akik megtették az első lépést,szóval készülj fel az elutasításokra,én nem bántani akartam őket,csak ez volt a leggyorsabb módja a lerázásuknak.
Szóval alig várod hogy újra szerelmes légy!Ez is probléma szokott lenni,a sikerhez meg kell nyugodni és az embereket előrébb tenni az érzésnél.
"Sajnos elég válogatós vagyok"
Ezért nem találsz magadnak olyan könnyen valakit!
Persze ettől később még beüthet a ménkű, de a válogatósság nem garancia a jó választásra, sokszor csak ízlésbeli hozzáállás, és semmi más.
" várod a herceget aki csak a mesében létezik."
Már vártam, hogy mikor jelentik meg az első okostóni, aki beírja ezt a hatalmas bölcsességet.
Kérdezőnek: Legyél türelemmel, meg fogod találni a párod! :) Semmi gond nincs azzal amúgy, ha vannak igényeid.
biztos vagyok benne hogy jópáran megkerestek téged priviben hogy ők lesznek a megváltók, és ismerkedni szeretnének.
szórakozóhelyen lehet ismerkedni, csak általában abból nem ey igényes kapcsolatot lehet kihozni. aki meg azt írta hogy discoba szórakozni jár az ember és nem ismerkedni az jó nagy ökörség. én nem mennék be olyan helyre ami kong az ürességtől.
Lehet pl uszodában, strandon is ismerkedni. én pl ma megismerkedtem valakivel a medencében, de nem azért mert kapcsolatot akarnék tőle.. az ember nem csak azért megy oda valakihez....
20F
Iratkozz be egy sportkörbe. Tapasztalataim szerint a legtöbb küzdősportban tök normális és jófej emberek vannak. Jártam pl birkózni krav magára stb és meglepődtem hogy sok szakosztály volt de döntő többségében tök normális barátságos emberek jártak oda.
Meg lehet nézni téged amúg külsőre? Csak kíváncsi vagyok. :) De persze kölcsönösen értettem a megnézést, és nem azért hogy most udvaroljak vagy valami csak tényleg kíváncsi vagyok úgy benyomásra milyen lehetsz.
# 16
Szerintem meg a te szóhasználatod az igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!