Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem találok így senkit?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ezért sokan el fogtok ítélni, de nem tehetek róla, hogy nem vagyok képes olyan férfiakkal ismerkedni, akik még gyerek szinten vannak (agyilag), értelmetlenek, nem figyelnek rám, sem az értékrendemre, nem rendelkeznek minimális egzisztenciával ( ezt nem arra értem, hogy luxus autója és saját lakása legyen, de azért tudjon felmutatni valamit), ne csak a piáláson, bulizáson járjon az esze egész nap, ne tartsa az exeivel szorosan a kapcsolatot stb... jómódú, de egyszerű családban nőttem fel. Csúnya sem vagyok, szóval zavar, ha valaki úgymond nem ad magára, igénytelen, ápolatlan. Tudom, hogy így nehéz az ismerkedés, de én ennél lejjebb nem tudom adni.2013. aug. 4. 12:14
11/41 anonim válasza:
#5: na igen, te biztosan nagyon érett vagy. Összeszedtél egy pasit, aki eltart a szexért.
12/41 A kérdező kommentje:
6! nem olyat akarok, nem jól értelmezted!
2013. aug. 4. 12:23
13/41 A kérdező kommentje:
egyedül élek, önellátó vagyok, senki sem tart el, miért olyan nehéz ezt felfogni?
2013. aug. 4. 12:24
14/41 anonim válasza:
Szóval hány éves vagy és mit tudsz felmutatni? Mert ez a válasz elég gyér volt.
15/41 anonim válasza:
#11-s
kéne a tökömnek a szex. az exemmel se feküdtem le egy év alatt, pedig igazán megtehettem volna. Vele is csak 5 hónap után. Miért kell lenézni az embereket? Te talán különb vagy, azzal, hogy bunkón viselkedsz olyan emberekkel akiket nem is ismersz? Szerintem nem.
16/41 A kérdező kommentje:
27 éves vagyok. Főiskolát végeztem. Előtte magániskolába jártam, ahol kitűnően végeztem. 2 nyelvvizsgám van. A lakást bérelem, nem költekezek feleslegesen, csak arra, amire szükség van. Komoly munkát végzek egy cégnél már 5 éve.
2013. aug. 4. 12:26
17/41 anonim válasza:
Ez egy 27 évestől teljesen átlagos életvitel. Erre ne legyen nagy szád.
18/41 A kérdező kommentje:
mire ne legyen nagy a szám??
2013. aug. 4. 12:28
19/41 anonim válasza:
#17-s már ne haragudj. Én rohadt kevés olyan embert ismerek aki 27 évesen rendelkezik két nyelvvizsgával és egy főiskolai végzettséggel. Még az én szüleim 44 évesen se rendelkeznek ennyivel.
Lehet, hogy 17 vagyok, de ennyi eredmény eléréséhez tudom, hogy kell munka. Nekem van egy angol nyelvvizsgám és egyelőre egy előrehozott érettségim, meg kitűnő átlagom gimiben.
És te mégis mit tudnál felmutatni, ha már annyira nagy okos vagy?
20/41 A kérdező kommentje:
Mint írtam, én nem jártam el bulizni, én sokat tanultam. Sok minden kimaradt az életemből, de egyáltalán nem bánom! Mert így is boldog vagyok, van rendes családom, és barátaim. Ne a szüleidből indulj ki. Talán zavar, hogy egy nő is lehet átlagon felüli?
2013. aug. 4. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!