Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orchi kérdése:
Fontos vagyok neki egyáltalán?
Figyelt kérdés
Párommal 1éve vagyunk együtt és nagyon szeretem őt. Több éve jár edzeni majdnem minden nap és másról sem tud beszélni csak erről. Lassan ez már kihat a kapcsolatunkra is mert én már nem bírom ezt. Szeretem őt... mit csináljak hogy velem is lagalább annyit foglalkozzon mit a testépítéssel??
(értem én h szereti csinálni és ez a hobbija de nem csak ebből áll az élet)
2013. aug. 1. 13:17
1/3 anonim válasza:
Szóval egy izomagyú barom a barátod. Nem túl jó társaság, én váltanék.
2/3 A kérdező kommentje:
Túlságosan szeretem...
2013. aug. 1. 13:39
3/3 anonim válasza:
hát, ha többet puszilhgatja a saját bicepszét, mint a te fenekedet, az gáz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!