Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bármi teendőm ilyen helyzetben?
Távkapcsolat volt, így 1 évig el tudta hitetni velem, hogy együtt vagyunk. Kiderült, hogy én voltam a nő, akivel csalta az igazi párját. Kapcsolatunk alatt még a kezét is megkérte.
Mikor rájöttem erre az egészre, a férfi mindent tagadott. Rákérdeztem a nőnél, mire a férfi vérremenően nekem támadt, és a párjának tagadott le engem. A nő hitt nekem, hisz rengeteg bizonyítékot mutattam neki, ráadásul ő is kitálalt a férfiról, hogy mekkora egy hazugságfüggő nárcisztikus ez az ember, ráadásul a nő indulatában az ismerősöknek is elkezdte szapulni a férfit, hogy mindenki utálja őt meg.
A férfi továbbra is támad engem (de csak a környezetében, engem nem keres azóta sem), és sírva könyörög a nőnek, állítja, hogy mindig hűséges volt, én hazudok csak mert betegesen szerelmes vagyok belé. Pár hét telt csak el, kibékültek. Ahogy hallom, a nő is és a férfi is az én nevemmel próbálja tisztára mosni az ügyet, mert az egész környezetnek most engem állítanak be egy hazugnak aki megpróbálta tönkretenni őket. Tehát még amit a nő mondott rosszat a férfiról, most azt is rám kenik.
Most azt hagyjuk is, hogy hogyan viselem azt hogy a férfi akit szerettem egyik napról a másikra hátba szúrt 1 év után, de valószínűleg bármennyire is tudja mennyire betegesen hazudozó a férfi a nő hisz neki. Már belefáradtam, hogy bizonygassak bármit. Én nem ismerem annyira a környezetét (távkapcsolat volt, hetente 1x találkoztunk, bár utóbbi időben 2x-3x, így is bukott le, mert így már kezdett gyanús lenni), de ahogy hallottam tudja mindenki, hogy minden második embert átver ez a férfi. Nem csak nőket, barátokat/rokonokat is.
Lehet gyáva dolog, de én a tiltást és a teljes figyelmen kívül hagyást alkalmazom most, teljesen sokkolt hogy ilyen helyzetbe keveredtem. Elő tudnék húzni még embereket akik alátámasztják a dolgokat, van még néhány képem is, de 90%-ban a fajsúlyosabb dolgokat elküldtem a nőnek, úgy gondolom ezek után már azt hisz el amit akar. A férfi persze nyúl módjára bújkál előlem. Jól is teszi, szerintem egy betű beszélni valónk sincs egymással, nem érdekel miért élt kettős életet, soha nem voltam még így megalázva. A legnagyobb érve, hogy ne szégyenítse már a nő hogy elhiszi hogy hozzám valaha köze volt, hát nézzen már rám hogy milyen ronda nő vagyok… hallom ezt vissza attól az embertől aki eddig halálosan szerelmes volt belém és meg volt bolondulva a testemtől (én amúgy nem tartom magam csúnya nőnek). És aki eleve “felszedett” engem, tehát nem én kezdeményeztem a kapcsolatunkat.
Tegyek még valamit ebben a helyzetben?
30-40 körüli emberekről van szó, én 29 vagyok
"Lehet gyáva dolog, de én a tiltást és a teljes figyelmen kívül hagyást alkalmazom most"
Ez nem gyávaság, hanem önvédelem. Jól tetted! Szerintem ez a legtöbb, amit tudsz tenni. Ők meg azt csinálnak, amit csak akarnak.
Szerintem ne tegyél semmit, jó a no contact, plusz reagálni sem kell külön semmit erre. A nő tök hülye, fogd fel úgy, hogy a továbbiakban megérdemli, mert innentől kezdve magának okozza a problémát. Te meg jól döntöttél. Amúgy ha nincsenek közös ismerősök, ugyan miért is foglalkoznál azzal, hogy mit mondanak ők ketten rólad másoknak? Ártani tudnak neked a te közvetlen környezetedben? Pl a munkahelyed, megélhetésed függ ettől? A legjobb barátaid, a családod másképp fog megítélni emiatt, egyáltalán elérnek hozzájuk ők ketten?
Ha nem, akkor ne is foglalkozz velük többet, örülj neki hogy csak egy évig éltél hazugsagban. Nem a te ertekedbol von le az, amit az a fickó csinált, hiszen nem tudtál róla, hogy van neki valakije. Gondolom, akkor nem mentél volna bele vele egy kapcsolatba...
Nyilván bárkivel előfordulhat ilyen helyzet. Annyi teendőd lehet, hogy átgondolod, hogy miért esett rá a választásod, mi vonzott benne. Szóval egy kis önvizsgálat is kell, hogy legközelebb ne kövesd el ugyanezt a hibát. Már amennyire ezt szűrni lehet.
De valahol a kiválasztás körül is lehet probléma, hogy miért figyeltél fel erre a típusra.
5
Egyetértek.
Meg biztos voltak fura jelek is, amiknek gyanúsnak kellett volna lennie.
Ezèrt mondom èn mindig,hogy bármennyire is nehéz,ilyesmikbe nem szabad belefolyni!
Te úgyis mindig a rövidebbet húzod.
Most már csak annyit tehetsz, hogy tanulópènznek fogod fel ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!