Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendőm ebben a helyzetben? Rosszul érzem magam!
Nyáron találkozgattam egy sráccal. Mondtam neki az elején, hogy nem akarok komoly kapcsolatot, de találkoztunk többször.
Megkérdezte Facebook-on, hogy mit akarok tőle, írtam, hogy nem tudom, de már mondtam, hogy semmi komolyat. Ilyesmiker írt ki aztán: 'Az isten húzza bele a retkes f_szát ebbe az egész sz_r g_ci kétszinü megjátszós k_rva atyaúristen szinjátszós majomságba!szakadna rá az ég az összes ilyen emberre... Na felbasztam magam...'
'A két kezedben volt a szívem de TE csak játszottál vele dobbanásána ütemére......'
Stb. Aztán nem rég megtudtam, hogy temetése volt nem rég. Utólag tudtam meg, hogy rákos volt, de nem mondta. Kicsit magamra veszem a dolgokat...
Sajnálom. :(
Te mondtad neki, hogy csak barátságot szeretnél. Ő így is belement.
Attól hogy rákos volt és meghalt, egyáltalán nem tehetsz, bár mondhatta volna.
Kicsit az éreztem az elején, hogy zsarolt.
Egy ismerősöm átirányított hozzá, mert elromlott a telefonom. Megcsinálta, nem vett el pénzt, hiába erősködtem. Cserébe 'randit' kért. És innentől egyre többet akart találkozni.
Halottról jót vagy semmit, és jót nem tudok írni, úgyhogy inkább nem kommentálom a csávó viselkedését...
Nem te tehetsz a dolgokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!