Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim ki nem állhatják a Barátomat. Mindig elrontják a kedvemet azzal, hogy szidják, hogy mennyire nem való hozzám. Én imádom Őt, és ez nagyon rosszul esik. Ti voltatok már ilyen helyzetben? Mit tettetek/mit tennétek a helyemben?
Engem többnyire a szülők imádnak. Mégse mondanám egyik kapcsolatomat sem tökéletesnek.
Szóval szerintem ne nagyon törődj azzal, hogy a szüleid mit gondolnak a párodról. Az a lényeg, hogy szeressétek egymást. Talán még azt is mondanám egészségesnek, ha a szülők pikkelnek arra az emberre, aki ki akarja reptetni a kis fiókájukat a családi fészekből. :)
20F
Az én barátom eljött hozzánk egy szép téli délutánon, amikor már annyira elfajultak a dolog, hogy szakítanunk kellett volna anyám hisztijei miatt (neked nem kell még barát, előbb tedd le az érettségit...). Ez még a kapcsolatunk elején volt, de azóta minden ok. Anyám belátta, hogy itt bizony komoly szerelem van és kár az ellenkezés.
16/L
Nálunk ez volt a szakítás oka. A volt barátnőmet is ezzel tömték otthon, egész addig míg elhitte és szakítottunk. Nem kellemes. Próbálj beszélni velük, ha az se megy akkor hagyd figyelmen kívül.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!