Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a párotok nyíltan kimondaná nektek hogy az exe okosabb nálatok?
Nem lenne a párom a továbbiakban.
Nem vagyok a legokosabb ember és tudom, hogy sokan okosabbak nálam, de semmi szükségem arra, hogy a párom az exével rólam diskuráljon, hogy miben vagyok szar és mi a gond velem. Ha ennyire egy húron vannak, akkor nem kellek én ide. Boldogítsák csak egymást.
Egyrészt valószínűtlen, hogy ezt mondaná, ugyanis én az élethosszig tartó tanulás híve vagyok, most is vizsgára készülök.
Másrészt nem az számítana, hogy ezt mondja, hanem, hogy miért mondja?
Nekem mondott olyat a csaj, hogy nem akarja felhozni a témát, de szerinte én tévedek a Pókerezésben, az exe ugyanis értett a témához, és másképp tanította neki. Az exe okosabb volt pókerben, mint én. Látnunk kell azonban hogy itt nem sértésből mondta nekem, hanem tájékoztatásként, építő jellegű kritikaként, hogy ne okosodjak, mert ő egy olyan embertől tanult, aki jó a témában. Én nekem ezzel semmi bajom nem volt.
De, ha sértésből mondja, az egész más helyzetet hoz létre. Mondjuk ennyi miatt még nem feltétlenül hagynék el senkit, ha nekem megéri vele járni.
Az, hogy azt mondja okosabb, az nem baj. Vannak nálam okosabb emberek.
Viszont a "parotok neki adna igazat, természetesen veszekedeseknel is"
na ez már nagy probléma, hogy mindenben neki ad igazat. Ha ennyire igaza van szerinte, akkor vissza is mehet hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!