Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyenre nézve jelent vmit az hogy ki mondja ki ha vége? Konnyebb lesz ha felvállaos es kimondod, minthogy inkabb a masikat várd meg ezzel?
Alapvetoen en minden tolem telhetot megteszek a kapcsoaltert. Ha az már javithatatlan akkor is kivartam eddig hogy a másik szakitson.
Folyamat ereztem magam aldozatnak aki megtett mindent mégsem kell.
De olvastam valahol itt ha te szakitasz ugy teljesen más. De biztos ez?
Most lenne eletemben eloszor az hogy en fejezek be/adok fel valamit.
Sztem ugyanugy bőgni fogok. Felesleges felvállalni..
Mások szerint?
Oszinten szolva kb*sz*tt szemet dolog, amit a most csinalsz!
Voltam a masik oldalon...konkretan elmondta ezt a mondatot, hogy o nem tud szakitani.
Nekem ez a kis aprosag 3 honapomba, rengeteg idegeskedesbe, onbizalomvesztesbe es fel evnyi regeneracioba kerult. 3 rohadt honapot rabolt el az eletembol ugy, hogy vegig tudta, hogy nem akar mar tolem kapcsolatot, mikozben azt is tudta, hogy total szerelmes vagyok bele. A barataim szerint szarabbul neztem ki a kapcsolat alatt, mint amig egyedul voltam.
O az egyetlen ember az eletemben, akinek csak azert van benne a telefonomban a szama, hogy letiltva maradhasson, mert soha tobbet nem akarom latni es hallani, annyira gyulolom ezert, amit velem tett.
Ne legyel ekkora budos b*nko gerinctelen fereg, hogy huzod a masik idejet!!!
Ha nem tetszik, es ugy erzed nem tudod/akarod mar megjavitani akkor tessek kilepni!!!
Akkor is fáj a szakítás, ha te mondod ki. Ha kilépsz egy mérgező kapcsolatból, akkor azonban magaddal teszel jót.
Az önbecsülés első lépése, amikor kilépsz egy olyan helyzetből, ami csak rombol. Ha megvárod, míg a másik tesz ki, akkor nem vállalod a felelősséget, és valószínűleg a következő kapcsolatodban is ugyanezt az áldozati, megalkuvó Bólogató János mintát fogod tovább vinni.
Voltam hasonló helyzetben, nálunk is 3 hónapig nyúlt el. Végül ugyanúgy én mondtam ki a szakítást, de szerintem abban a 3 hónapban brutál módon megkínoztam őt, és sajnos saját magam is. Amikor először ki akartam mondani, akkor kérte, hogy beszéljük meg, ígérte, hogy változik, mondta, hogy szerinte nem olyan rossz a helyzet, mint ahogy én látom... Simogatott, de nem akartam még, hogy ismét a nemi szervemhez és a melleimhez érjen. Én úgy értékeltem ezt a kibékülést, hogy szuper volt, megváltozik, hát nem változott ő semmit. Egyre durvább dolgokat vágott a fejemhez, például azt is, amikor beszélgettünk, akkor úgy eltoltom a kezét, mintha megerőszakolna. Na akkor éreztem, hogy elmehet a büdös... oda, ahová gondolom. Ott voltam kétségbeesetten, szakítani akartam, ő meg azt sérelmezte, hogy nem foghatta meg a nemi szervemet. Igazi lovag volt, biztos nagyon szeretett engem, mint egész embert, nem mint egy női testet, amit lehet fogdosni/bele lehet üríteni.
Még a szakítás pillanatában szerelmesnek éreztem magam, évek voltunk mögöttünk, de évek alatt nem volt javulás soha. Pedig volt olyan téma, amit konkrétan 3,5 évvel a szakítás előtt beszéltünk meg először, ígérte, hogy változtat, de azóta se, és folyton előjött... A szakítás után még egy ideig hiányzott, de hosszú távon jobb. Már nem hiányzik a pasi, egyedül azt fáj, hogy én csak ennyit érdemeltem meg egy kapcsolatban, a sok üres ígéretet, kifogásokat, erőszakoskodást, ordibálást, számonkérést... Pedig én tényleg szerettem, de szerencsére megszűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!