Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ért már véget párkapcsolatod a saját szülőd/szüleid miatt?
1. válaszoló, mikor jöttél erre rá? Mikor ért véget a kapcsolatotok? Ha nem szeretnéd itt kifejteni, üzenetben is megválaszolhatod, ne haragudj, de tényleg érdekel.
2. válaszoló, becsülendő!!
1 vagyok. 33 évesen jöttem rá. Most 39 vagyok.
Holnap kifejtem
Igen, még 19 évesen. Anyám tipikus mérgező szülő, ës elérte h vége legyen. Folyton ordibált velem, terrorban tartott, ahogy megtudta h vam barátom egyre rosszabb lett ez. Emiatt sokszor szomorú voltam. A barátom tudta h mitől vagyok szomorú, és dühítette h nem tud rajta segíteni, illetve én sem tudtam rajta változtatni, még gimi vége volt amúgy.Talált egy olyan lányt, akinek harmonikus családja van, vele megcsalt.
Másik barátommal is kb ugyanez volt egyetemen, egyszerűen nem tudtam kizárni a problémákat, kiderült hogy anyám hagyta hogy a fogyatékos tesómat az élettársa molesztálja. Teljesen kiakadtam, a barátom pedig élvezni akarta az életet, nem pedig egy problémákkal küzdő lányt. Végül szakítottunk, nem volt összeegyeztethető ìgy az élet.
Az biztos, hogy ha nem jöttök ki egymás családjával, az semmi jóval nem kecsegtet.
Az én anyukám sosem kedvelte az exemet, de nem adtam a véleményére. Később azonban pont az ő anyja vált elviselhetetlenné. Az én anyukám kimondta, hogy nem kedveli exemet, de amikor együtt voltunk, nem háborgatott minket, nem szúrt oda neki sem megjegyzéseket, hanem inkább csinált mást, hogy ne legyen a közelünkben.
Az ő anyja ezzel szemben folyamatosan háborgatott minket, ha ott voltunk, de gyakran fel is hívta exemet, ha ő volt nálam, és rikácsolt a telefonba, hogy azonnal segítség kell neki otthon. Azt mondta, kedvel, és örül, hogy vagyok a fiának, de nem tartotta tiszteletben a kapcsolatunkat. Folyton a másik fia és annak nője volt a téma, hogy ők milyen csodálatosak, majdnem Istenné emelte őket... Borzalmas volt folyamatosan csak ezt hallgatni.
Végül nem az anyukák miatt ért véget a kapcsolat, de szerintem tovább húztuk volna, ha az anyósaink igazán szerettek volna minket. Habár nem biztos, hogy lett volna értelme még több évet egy amúgy sem fejlődő kapcsolatra pocsékolni.
Még középiskolás koromban volt egy szintén középiskolás ismerősöm. A neten összejött egy csajjal az ország másik végéből. Kb. 1 évig egymáshoz utazgatós távkapcsolatban éltek. A csaj családja szegényebb körülmények között élt. Kitalálta, hogy a csajt elhozza ide, és majd itt befejezi a középiskolát. Ez volt a srác első komolyabb kapcsolata. A szülei nem örültek neki, de bele mentek, hogy hozzájuk költözzön a csaj. Jött a fekete leves. Az elején rendesen bejárt tanulni, majd elkezdett lógni a suliból. Többször eljátszotta azt, hogy rosszullétre hivatkozva elkérezkedett a suliból. Vagy csak simán valahova máshova ment a suli helyett. Az elején besegített a házi munkába, majd azt is elhanyagolta. Természetesen év végén megbukott. A szülők többször kérdőre vonták, de a srác folyton megvédte. A csaj kapott egy ultimátumot. Ha nem megy át a pótvizsgán, akkor kirakják a háztól. Mindent megígért. Egész nyáron mindent csinált, csak nem tanult. A pótvizsgán is megbukott.
Összeszedették vele a cuccait, majd kivitték a vasútállomásra. A srácnak nem tetszett. Fenyegetőzött, hogy elmegy a lánnyal. Közölték vele, hogy lehet választani. Vagy elmegy a lánnyal, de akkor többé ne is menjen haza. Vagy könnyes búcsút vesz tőle, és keres magának valaki mást. A másodikat választotta. Egy darabig fasírtban volt a szüleivel, de idővel megbékélt a helyzettel. Azóta lett egy másik barátnője.
Elég rendesen lehúzta őket a csaj. Egy éven keresztül etették, itatták, szállásolták a semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!