Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan építsek saját életet a páromtól "külön"? Nekem nincsenek barátaim.
Mit tegyél?Ne kifogásokat keress hanem emberi kapcsolatokat. Pl...miért nem hívhatod el a kolléganődet Hozzátok, vagy egy kávézóba, esetleg kutyát sétáltatni?Irod,hogy vannak körülötted emberek, de számomra olyan, és ezt is írod, mintha senki nem érdekelne. Abban megértelek,hogy a pároddal szeretnél több időt tölteni, Vele szeretnéd átélni a szabadidős programokat. Ezt gondolom számtalanszor elmondtad már Neki. Számomra Ti ketten túl szélsőséges életet éltek. A párodnak csak a barátok, kürülötted meg egy közeli barátnő/ismerős/családtag/munkatárs nincs. Mindenkivel szervezhetnél valamit. Ahogy írod anyukáddal is jó a kapcsolatod. A kolléganővel is ismerkedtek, az egyetemen is vannak társak még ha fiatalabbak is. Mindenkivel lehetne valami közös program, téma, beszélgetés.
Neked kell nyitni a világ felé.
Attól, hogy nem ott élsz ahol a munkahelyed van, még beszélhetsz a kolléganőddel, hogy találkozzatok, igyatok valamit valahol, vagy menjen át hozzád vagy te hozzá.
Gondolom van tömegközlekedés megtudjátok oldani!
Az a baj sok a kifogás.
Nem hibáztatlak, megértelek. Csak magamból kiindulva mondom, hogy nem jó úton jársz.
Tavaly költöztem a páromhoz, a szülővárosomtól 200km-rel arrébb, lehetőségem sem volt megismerni senkit akár munka által stb mert terhes lettem.
Jelenleg a 6.hónapot taposom.
Nem ismerek senkit, nem járok sehova, 4 fal között vagyok fél éve mert nincs kontaktom senkivel. A párom van egyedül. Elkezdtem én is ráakaszkodni, mert nincs senkim.
Majdnem rossz vége lett....
Muszáj hogy találj elfoglaltságot, muszáj hogy ismerkedj mert ez neked sem jó hosszútávon.
Az interneten akár Facebookon is vannak kifejezetten barát kereső csoportok, jobb híján én is ott ismerkedtem. Már ez is jobb mint a semmi!
kifogások, kifogások
emberi kapcsolatokat bárhol lehet építeni. Csatlakozz egy közeli filmklubhoz, vagy olvasókörhöz, vagy hímző tanfolyamhoz, vagy tudom is én, hogy te mit szeretsz. A lényeg, hogy emberek közé kerülj.
Sztm is sok a kifogás.
Ha tudsz akkor keress más melót, az is jót tesz.
Próbálj nyitottabb lenne. Sztm nem gáz ha anyuddal sokat mész.
Keress valami hobbit még...pl bicaj, rajz.
A barátai felé miért nem nyitasz? Attól hogy férfiak...
Nekem viszont sok lenne, ha minden nap jönnének a barátai! Nekek nincs életük?
Sztm nem is illetek ősze! Ő othon punnyad a tv előtt, te meg mennél túrázni, ide oda.
N29
Nem muszáj, hogy mindenkinek legyen sok barátja. Nem mindenki társasági ember. Ne akarj erőltetten, csak azért barátkozni, hogy elmondhasd magadról, hogy vannak barátaid.
Én is inkább egy nyugodt hobbit javaslok. Az viszont gáz, ha a kapcsolatban egyáltalán nincsenek közös élmények.
Akkor nem csak nekem volt furcsa ez.
Társasági ember vagyok, de biztosan nem viselném el hogy minden este 2-3 órát üljenek az otthonunkban mások..... Abban a társaságban senkinek nincs élete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!