Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire baj, ha a pasinak nincsenek saját gondolatai? Csak az én szerelmes vallomásaimat ismétli meg
Pl: én is szeretlek
Én is veled képzelem el a jövőt, én is boldog vagyok hogy vagy stb ilyesmik
Vagy csak egyszerűen pasi, és ők nem olyan érzelmesek?
Én érzelmes vagyok. Sajnos nagyon is.. és sok férfit ismerek aki szintén érzelmes, szóval ezt az "egyszerűen pasi és nem olyan érzelmesek" dolgot felejtsd el mert egy hülyeség.
Azt neked kell tudni, hogy számodra ez mennyire baj. Én próbálok mindig egyedi és szép dolgokat mondani annak akit szeretek.. Olyan dolgokra gondolok amik emlékeztessek és nem nyálas giccses dolgok. A legtöbb ilyen dolog nem tervezett, pusztán a pillanat szüli és szerintem ezek a legjobbak.
#4.
Honnan tudod, hogy nem vagyok? Nem ismersz engem. Nem degradálás, csak valaki ezt mondta nekem.
20szor 30szor mondja...en meg is orulnek.
Mutassa ki ne duma legyen.
Az én párom 2szer mondta hogy szeret és egy éve vagyunk együtt.
Így van jelentése a szónak számomra. Nem egy üres kifejezés. Én nem is szeretném ha sokszor mondana. Mondja kevesebbszer de az valódi legyen.
Egyébként a tettek beszélnek.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!