Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet még olyan nőt találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még olyan nőt találni aki főz, mos, meg takarít? és nem a saját tükörképébe szerelmes.

Figyelt kérdés
2016. febr. 25. 15:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Hallod nem elfogyott
2016. febr. 25. 15:52
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Én megcsinálom ezeket de csak felesben a férfival, olyan férfit nem tűrök el, aki szerint ez mind a nő feladata.
2016. febr. 25. 15:55
 3/21 anonim ***** válasza:
75%
Én olyan vagyok és a kolléganők között (20-30 korosztály) is többen szoktak főzni, sütni, recepteket is szoktunk cserélni ebédnél. A mosás takarítás szintén alap egy magára igényes embernél. Tehát igen, lehet olyat találni és aki nem ilyen abból is elő lehet ezt hozni. Sok lány azért nem főz mert egyedül van. Egy emberre főzni pedig sok esetben szinte meg sem éri, főleg ha pl tud hozni szülőktől..stb Amíg egyedül voltam én sem igazán főztem-sütöttem. Mikor megismerkedtem a barátommal, akkor tanultam meg, azóta pedig a hobbimmá is vált. Az, hogy szerelmes a saját tükörképébe nem tudom kire vonatkozik nálad. Én nem érzem magam annak pl, de van egy egészséges önbizalmam. 25/L
2016. febr. 25. 15:56
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem sajnos, én fogtam ki az utolsót és nem adom oda neked! :)
2016. febr. 25. 16:03
 5/21 A kérdező kommentje:
A szerelmes a tükörképébe egyenlő a tükörbe pózolós ,csücsöritös a mai színvonalat képviselő önmaguktól elszálló ,korosztálytól független nőkre értettem mert ahogy látom sok dolguk nincs és biztos nem az uborkapakolástól szépülnek:)
2016. febr. 25. 16:03
 6/21 anonim ***** válasza:

"a mai színvonalat képviselő "

Rossz színvonalú körökben mozogsz akkor. Ha ilyenek között mozogsz ne csodálkozz, hogy ilyeneket találsz.

2016. febr. 25. 16:06
 7/21 A kérdező kommentje:
És hozzád hasonlót hol lehet találni mert amiket levázoltál az elég szimpatikus:)
2016. febr. 25. 16:08
 8/21 anonim ***** válasza:
77%
Nem leszek népszerű a válasszal de én úgy gondolom hogy ezek az én feladataim (nő vagyok) és kifejezetten szeretek is takarítani főzni meg gondoskodni a páromról. Viszont a kert a kocsi meg javítandókat csinálja ő, és minden házkörülit, gyerekek pedig közös (mármint mindketten mindent játék tanulás stb).
2016. febr. 25. 16:43
 9/21 anonim ***** válasza:

Főzni nagyon szeretek, mosás-vasalás is jó, takarítani meg akkor szeretek nagyon, ha ideges vagyok :D Ugyanígy a mosogatás.

Nem vagyok egy cicababa, szóval nem vagyok szerelmes magamba, sőt! Egyenesen taszítanak azok a nők, akik állandóan a tükörképükkel flörtölnek.

19/L

2016. febr. 25. 17:03
 10/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom hol lehet hozzám hasonlót találni, én a munkahelyen ismerkedtem meg a barátommal. Eljárok kávézni, falat mászni, színházba és ha szórakozásról van szó, akkor romkocsmákba. A te munkahelyeden nincsenek normális lányok? Hogy őszinte legyek fogalmam sincs hol ismerkednek mostanában az emberek.
2016. febr. 25. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!