Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahogyan a pasiknál a magömlés, egy lánynak nem lehet valami fizikai, saját testén érezhető jele annak, hogyha hirtelen szerelmes lesz?
Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 22:30
1/12 anonim válasza:
A magömlésnek nincs köze a szerelembe eséshez..
3/12 tsz-tag válasza:
WOW ez aztán az észjárás :O te sem álltál sorba észosztáskor :D
4/12 anonim válasza:
Na leírom a választ helyette!
Ha a pasik szerelembe esnek, akkor magömlésük lesz. A lányoknál mi ennek a jele?
Az én válaszom: Így sem értem az egészet, pedig én fogalmaztam. Rendesen megzavartál.
5/12 anonim válasza:
Úgy megzavartál, hogy kérdés helyett választ írtam.
6/12 A kérdező kommentje:
Úgy is feltehettem volna a kérdést, hogy: Csajok! Volt már olyan hogy megpillantottaok egy helyes pasit és egyből belé zúgtatok, és ettől éreztetek valamit a testetekben (bizsergést, gyomorgörcsöt, stb)?
2012. okt. 31. 23:16
7/12 A kérdező kommentje:
De az is jó megfogalmazás, amit az előttem válaszoló írt
2012. okt. 31. 23:18
8/12 anonim válasza:
Kis kitérő off: a pasik nem kapnak hirtelen magömlést ha belezúgnak egy csajba. legalábbis az durva ha igen :D
9/12 anonim válasza:
Hát igen! Mennyi lucskos gatyájú pasi rohangálna az utcán.
Aztán hazamegy, és az asszony amikor dobálja a mosógépbe a cuccot, rákiabál: Már megint szerelembe estél!
10/12 anonim válasza:
Szeretlek szívem,de most mennem kell alsógatyát cserélni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!