Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet még olyan nőt találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még olyan nőt találni aki főz, mos, meg takarít? és nem a saját tükörképébe szerelmes.

Figyelt kérdés
2016. febr. 25. 15:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
97%
A háztartás vitele közös feladat egy kapcsolatban pláne ha mindkét fél dolgozik. Oké vannak dolgok (pl mosás és főzés) ahol ha már egy emberre megcsinálod, megteheted a párodra is de egy porszívót ne derogáljon megfogni egy férfinak se... Nem lennék együtt olyan férfival aki nem csinál semmit otthon csak pesveszti a valagát.
2016. febr. 25. 17:15
 12/21 anonim ***** válasza:
96%
Olyat elég sokat. De csicskát hálistennek egyre kevesebbet.
2016. febr. 25. 17:33
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Manapság általában a nő is dolgozik, nem csak a férfi, mivel jellemzően egy ember keresetéből nem lehet eltartani a családot. Márpedig ha az anyuka is dolgozik, akkor talán a házimunkát is illik megosztani, nem?

Nem bírom azt a hozzáállást, hogy a nő dolga a házimunka. Ez maximum akkor volt elvárható, mikor csak a férj dolgozott.

A saját kapcsolatomban alap, hogy megosztjuk egymás között a teendőket. Az főz, aki éppen jobban ráér. A házimunka egyéb részeit is felosztjuk, szerintem ez így normális.

25/N.

2016. febr. 25. 18:40
 14/21 anonim ***** válasza:
84%
Emberfüggő ez szerintem. Én nőként attól érzem jól magam, ha főzhetek, süthetek a páromra, imádom, ahogy dícséri, amit készítettem neki, nézni, hogy boldoggá teszem. Emellett igénylem a rendezett környezetet magam körül így takarítok és pakolok is, ráadásul jó feszültséglevezető is. Bekerült ugyan egy férfi az életembe, de én előtte is így éltem. Én ettől érzem jól magam, hogy pöröghetek itthon, így vezetem le a munkahelyi stresszt. A barátom sokkal tovább dolgozik legtöbbször este még otthon is. Nem fogom kötelezni rá, hogy főzzön vagy takarítson, csak, hogy megosszuk a munkát és nehogy mások megszóljanak, hogy mindent én csinálok. Természetesen, ha sok lenne szólnék, ha hétvége van, ráér segít örömmel. Ez szerintem így teljesen rendben van. Egy felnőtt, érett kapcsolatban meg lehet ezt beszélni, lehet kérni segítséget és el is lehet utasítani azt. Amíg senki nem szenved tőle szerintem édes mindegy ki mennyi szerepet vállal a háztartásból. Ebbe nem kellene senki kívülállónak beleszólnia.
2016. febr. 25. 19:14
 15/21 anonim ***** válasza:

"Ebbe nem kellene senki kívülállónak beleszólnia."

Miért, beleszól valaki az életedbe? Az nem jó.

2016. febr. 25. 19:26
 16/21 anonim ***** válasza:
15-ös. Nem, nem szól bele senki. Csak kicsit tovább mentem már a gondolatvonalon. Sokan olyan határozottan állítják, hogy mi a normális, hogyan kellene ennek mennie, közben pedig, mint írtam ez abszolút család, ember függő szerintem. Lehet egy kívülálló rólam is azt mondja, hogy rabszolga vagyok otthon, pedig én elégedett vagyok.. :)
2016. febr. 25. 20:31
 17/21 A kérdező kommentje:
14-nek teljesen korrekt amiket leírtál ,magadról na egy ilyen nővel lehet szerintem hosszútávra tervezni, és nemcsak a fodrász meg a köröm van a köböm:)
2016. febr. 25. 21:37
 18/21 anonim ***** válasza:
20:31: Szerintem is az vagy, de ne foglalkozz vele. Ez csak egy vélemény.
2016. febr. 26. 08:02
 19/21 anonim ***** válasza:
A többség szerintem megcsinálja,de azért mert muszáj és nem akar belefulladni a koszba.Inkább úgy kellene kérdezned,hogy kinek a hobbija a takarítás,főzés mosás.
2016. febr. 26. 09:55
 20/21 Titusztitusz ***** válasza:
Persze...Az én feleségem is pont ilyen...
2016. febr. 26. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!