Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire baj, ha a pasinak nincsenek saját gondolatai? Csak az én szerelmes vallomásaimat ismétli meg
Pl: én is szeretlek
Én is veled képzelem el a jövőt, én is boldog vagyok hogy vagy stb ilyesmik
Vagy csak egyszerűen pasi, és ők nem olyan érzelmesek?
Nekem baj.. azt hogy neked baj-e azt nem tudom. Nem vagyunk egyformák.
Gondolom nem csak az a baj, hogy nincsenek önálló gondolatai, hanem az, hogy csak akkor viszonyul érzelmesem hozzád, amikor te is? Mindig te kezdeményezel?
Az mondjuk nem baj, ha nincsenek olyan húú de eredeti gondolatai és szerelmi vallomásai, de ha mindig te indítod ezeket a beszélgetéseket és ő magátol sosem, az még talán:D
Számomra baj lenne, hisz nem egy papagájjal, vagy egy hangfelvétellel szeretném leélni az életemet, aki/ami csak utánam mondja, amit én mondok.
Minden ember egy külön személy.
Ennek a pasinak se szókincse, se érzelmi, se értelmi intelligenciája nincs.
Szerintem nem tudja kifejezni magát érzelmileg, ezért viselkedik papagáj módjára.
Párom ennek a merőben az ellenkezője. Kimondja amit érez, saját gondolatai vannak, sokat bókol, spontán elszaval nekem egy saját kis versét, amit éppen akkor jutott az eszébe.
De ehhez mind szókincs szükséges, mind pedig az, hogy az ember tisztában legyen az érzelmeivel és tudja is, hogy az mi.
Nem vagyunk egyformák. Az én párom egyáltalán nem a szavak embere. Konkrétan a szóbeli érzelem kifejezés számára nagyon nehéz.
Ennek ellenére jön magától, megölel, odabújik. Ha alszunk félálomban átölel, vagy megfogja a kezem és úgy alszunk hogy fogjuk egymás kezét.
Néha ha kicsit el tudja magát engedni a fülembe súgja hogy "szeretlek" "csinos vagy nagyon" "szexi vagy" stb.
De ennél többet ő nem tud viszont ez őszinte.
Tehát romantikus monológokra, és csodálatos vers szavalásokra nem számíthatok. Nem bírja az érzelgősséget.
De mindezek ellenére én nagyon szeretem őt. Ő ilyen férfi, ennyire egyszerű. Nekem nem baj ha ilyen. De azt neked kell tudnod hogy a te párodat el tudod e fogadni, tudod e így és ezzel a tulajdonságával szeretni vagy sem. :)
24 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!