Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valahol azt várta, hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valahol azt várta, hogy én mondjam ki, hogy vége? Vagy csak szimplán besértődött?

Figyelt kérdés

22 év után áprilisban elköltöztem a férjemtől. Egyszerűen nem bírtunk egymás mellett élni. Állandó volt a veszekedés, nem bírtunk normálisan egymáshoz szólni. Mikor mondtam neki, hogy vége, akkor annyit mondott, hogy jól meggondoltam? Mondtam, hogy igen. Vártam volna, hogy azt mondja, hogy ne menjetek, hogy javítsuk meg, valami. De semmi nem hangzott el. Sőt, azóta sem keres, csak a gyerek miatt, vagy a közös dolgok miatt. Műtét után egyszer sem kérdezte meg, hogy vagyok, van e szükség segítségre. A gyerekkel foglalkozik most már, de én mintha nem is élnék.

Nem a játszmázásról szólt az egész, hisz azóta nyugodt vagyok, a gyerek is az. csak nem értem, hogy akkor én ennyire nem voltam neki fontos, ennyire nem számított ez a rengeteg év neki?

2021. jún. 7. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kiontotted a langyos vizet, o meg legyintett ra, hogy nem baj, ugyis langyos langyos volt. Kb ez tortent. A nyugalmat nem csak te erzed, o is. Jobb ez igy mindenkinek.
2021. jún. 7. 15:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Mivel ez kérdés nálad, ezért játszmáztál. Te magad írod le:

"Vártam volna, hogy azt mondja, hogy ne menjetek, hogy javítsuk meg, valami."

Meglehetett volna kérdezni megyünk-e valami terápiára vagy megakarjuk-e ezt oldani, helyette hoztad ezt a döntést. Valószínűleg halál lett volna amúgy is, de az egy másik kérdés, a lényeg hogy nem jött be a trükköd és elfogadta hogy vége van.

Meglehet bánni, de ezután ne legyen még ő a parasztláda, hogy te leléptél és nem fut utánad.

2021. jún. 7. 15:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Én mondtam neki, menjünk terápiára, nem akart. Mondtam, hogy töltsünk több időt kettesben, nem akart. Nem kicsi már a gyerek, meg lehetett volna oldani, de nem akarta. Sosem volt otthon, mindenkinek első szóra ugrott, én hónapokig könyörögtem, hogy csináljon meg valamit, de nem hatotta meg. Utána én voltam a szar szemétláda, hogy hívtam egy szakit és vele megcsináltattam azt, amit a férjem kB 10 perc alatt meg tudott volna csinálni.
2021. jún. 7. 15:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ő már rég levált szakitas elott.
2021. jún. 7. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!