Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevesebb együtt töltött időt akar. Ez nem a vége ugye?
Szeretne levegőhőz jutni, mert a kapcsolatot finoman szólva sem harmónikus. Viták helyett beszélgetni kéne egymással.
Min szoktatok hajba kapni?
Szoktunk beszélgetni, a problémákat is igyekszünk normál hangnemben lerendezni.
Én elég érzékeny típus vagyok, így több dolgon kiakadok. Igazából félreértések szoktak lenni.
Annyit tennék még hozzá, hogy lehet pont abban az 1-2 külön töltött napban jön rá, hogy mennyivel jobb lenne veled lenni.
5.voltam
#5 Sajnálom. Nálunk az a szerencse, hogy nekem kell ezt megérteni. Igaz én mindig vele lennék, de mivel most azt mondta inkább ellenne egyedül, megértem. Nekem az nem jó, de neki ez kell, úgyhogy tiszteletben tartom.
Eddig nem volt ilyen probléma, most először mondta ezt, de teljesen őszinte volt, megmondta a szemembe, hogy picit sok volt.
Én is voltam így.Megmondom őszintén elegem volt az állandó nyafogásaiból meg drámázgatásokból.Végtelenül lefárasztott.Már csak azért is emlékeztetettél erre,mert amikor leírtad,hogy :"leülök vele beszélgetni".
Erre égnek állt a hajam!!!😱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!