Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a párotok így viselkedne?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nem is tudom hol kezdjem. A történetünket hosszú lenne leírni, de a lényeg, hogy tavaly nyáron ismertem meg a páromat. Már az elején furcsa volt, mert mikor megkérdeztem, hogy hány éves, akkor azt írta, hogy 30x. Rákérdeztem a bizonyos X-re, és azt mondta 38. Oké nincs ezzel probléma, mert számomra nem számít a kor. Kb 7 hónapig csak chateltünk, aztán találkoztam vele, és én rögtön szerelmes lettem belé. Nekem ő az első igazi párkapcsolatom. Aztán sokat találkoztunk és hamar össze is jöttünk, viszont sosem értettem, hogy akárhányszor megbeszéltük a találkozót, ő állandóan kitalált valamit, hogy mikor miért nem jó. Pontos időpontot sosem lehetett vele megbeszélni, konkrétan hülyét csinált belőlem. Aztán négy hónap után elmondta nekem, hogy ő autista. Igazából ebben csak az esett rosszul, hogy nem mondta el az elején. Azt mondta azért nem tette, mert hogy félt meg a pszichológusa azt tanácsolta ne mondja el. Ezt csak azért nem értettem, mert tudta, hogy gyógypedagógiát tanulok. Aztán túl léptem ezen, elfogadtam, hogy ő az, nincs is ezzel probléma, de mióta elmondta, azóta minden más lett. Igazából azt vettem észre, hogy mindent az autizmusra fog. Bármi van, az amiatt történik. Ma pedig kiderült, hogy szemrebbenés nélkül a szemembe hazudta a korát is. Nyilván itt én voltam a naiv és az idióta, mert nem számoltam ki, és igen csak egy évet tagadott le, de akkor is bánt a dolog, ahogy sok minden más. Mert ha ebben hazudott, már az ismerkedés elején, akkor most felteszem magamba a kérdést, hogy akkor még miben hazudhatott-hazudik nekem? Valaki tudna nekem bármi tanácsot adni? Szeretem őt, de most már egyre jobban azt érzem, hülyére vesz engem.

(20/L)

dec. 26. 16:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
23%
Valaki széttagolná vagy vázlatolná? Plíz
dec. 26. 16:08
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

En pl mindig kerekitek. Nem szamolgatom a sajat korom.

Szerintem ez ne okozzon bizalmi problemat.

dec. 26. 16:09
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
Össze se jöttem volna 20 évesen 30 valahány éves férfival.
dec. 26. 16:12
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Tulajdonképpen mi is a problémád? Milyen a kapcsolat? Jól, vagy rosszul érzed magad? Ha rosszul, lehet szakítani.
dec. 26. 16:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon gáz, hogy mindent arra fog és ha nem bízol benne a legjobb szakítani.
dec. 26. 16:22
 6/11 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem csak felfújsz jelentéktelen dolgokat, de ha már nincs meg a bizalom, akkor ez már véget ért, nem lesz jó soha többé.

Itt az ideje lezárni.

39/F

dec. 26. 16:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez neki így nagyon kényelmes, hogy mindent az autizmusra tud fogni.

Csakhogy neked pont ugyanolyan rossz érzés, ha azért bánt meg, mert auti, mintha azért tenné, mert bunkó.

Te nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban. Ezért nem érdemes folytatni.

dec. 26. 16:49
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
Tanács: 20 évesen ne gyere össze 38+ évessel.
dec. 26. 17:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nekem is volt autista pasim, nem nagyon látszott rajta, igazából annyiban, hogy társaságban hamar elfáradt, de egyébként nem az a tipikus autista volt. Lényeg hogy ő is hazudott nekem, sok dologban, sőt volt neki másik nője is, szóval lehet hogy a te pasiddal is valami ilyesmi lehet.. az hogy autista nem azt jelenti hogy bármit megtehet, szerintem másik nő lehet a dologban.
dec. 26. 17:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is másik nője van.
dec. 26. 17:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!