Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről? Főleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Főleg férfiak véleménye érdekel

Figyelt kérdés

A párom egy veszekedés után/ közben mindig eltunik mondván hogy neki nyugalom kell.

Mindig azt állítja hogy az ő nyugalmánál nincs fontosabb ezért neki nem is számít más ennyire.

Ha össze veszünk simán elsetal.

Pedig tudom hogy szeret. Ezt tettekkel is bizonyítja.

Ezért sem értem hogy miért hagy ott ha valami gond van.

tegnap 11:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Én kíváncsi lennék egy konkrét példára is mert vannak helyzetek az életben amikor egy vitában az egyik fél véleménye szembe megy a józan ésszel is.
tegnap 11:32
 2/21 anonim ***** válasza:
78%
Mert le akar nyugodni, nem akar tovább veszekedni, nem akar megbántani még jobban? Szerintem jól teszi. Nem veszekedni kéne hanem kompromisszumot kötni. Nyilván ha nem lehet akkor pedig szakítani.
tegnap 11:33
 3/21 A kérdező kommentje:

Nincs konkrét példa. Bármi gond van többnyire mindig ezt csinálja.

Azt is mondta hogy nem érdekelné ha elveszitene mivel ő nem fog kuzdeni senkiert

tegnap 11:35
 4/21 anonim ***** válasza:
0%
Tudja, hogy nincs igazad, de szeret annyira, hogy nem akarja leordítani a fejed. Gondolkodik, mielőtt cselekedne.
tegnap 11:35
 5/21 A kérdező kommentje:

Van valaki aki szívesen beszélgetne velem erről privátban?

Az irjon

tegnap 11:37
 6/21 anonim ***** válasza:
29%

"Ezért sem értem hogy miért hagy ott ha valami gond van"

Mert nincs gond, csak te gondolod úgy. A férfiak jelentős része magának való teremtés: nem jelent nekik örömöt a fecsegés, a vitatkozás, sőt, fárasztja őket egy idő után. Van az a klasszikus, előítéletektől sem mentes kép, mikor apa hazaér a munkából este, elterül a kanapén a TV előtt, bont egy sört és leginkább a képernyő meredt bámulásával töltené az idejét, baromira zavarja, hogy anya nekiáll kérdezgetni, mi volt a munkában, vett-e a boltban teljes kiőrlésű zsemlét, mit mondott a tanárnő Bubikáról, ehhez még jön a gyerekek zsivaja is, amitől apa aztán teljesen készen van.

Ez egy nagyon túlzó kép, de van valóságalapja: a férfiak keveset beszélnek, hatékonyan szeretnek problémákat megoldani, még a párjukkal szemben is. Ha a te párod úgy érzi, hogy csak te gerjeszted a problémát, ami nincs is, esetleg hiába mondaná el, ő mit gondol, milyen megoldási javaslata van, te a saját igazadat szajkózod, azt fogja tenni, ami a leghatékonyabb az adott helyzetben: sarkon fordul és otthagy. Meggyőzni nem fog, az idejét kár feleslegesen ezzel töltenie, csak idegesíti magát. Ha elmegy, sétál egy kicsit, megnyugszik - de te is megnyugszol, mert nincs kivel ellenkezni, akkor meg nincs is értelme a hisztidnek.

tegnap 11:43
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt hihetnéd tiszteletlenség, de valójában épp ellenkezőleg. Ezzel biztosítja azt, hogy le tudja nyugtatni magát, ne pedig mondjuk idegből leüvöltse a fejed ott helyben. Valószínű ismeri már magát ennyire, és a ti közös érdeketekben cselekszik ilyenkor így.
tegnap 11:49
 8/21 A kérdező kommentje:

Ebben teljesen igazad van.

De kérdezem én, mi van ilyen helyzetben: hétfő este leirtam neki hogy nem vagyok túl jól lelkileg, erre semmi reakció. Dühös lettem hogy nem érdekli ezért annyit írtam hogy joejt és elmentem aludni. Másnap reggel bocsánatot kértem hogy így viselkedtem de ideges voltam. Leirtam hogy hiányzik és kérdeztem mikor találkozunk? Megigerte hogy együtt töltjük a karácsonyt.

És azóta semmit nem tudok felőle. Nem írt azóta se...

És én sem.

tegnap 11:50
 9/21 A kérdező kommentje:

Ebből nekem az jön le hogy leszarom engem. Napok óta nem érdeklődik és ki tudja mit csinál és hol.

Szó nélkül eltűnt..megint.

De nálam már betelt a pohár. Részemről ennyi volt. Magyarázat azért jól esne de úgyse fogok kapni.

Ezért tőletek kérdezem mi lehet ennek az egésznek az oka?

Mert egyenként semmi gond nem volt köztünk. Hétfő délután is még dúlt a szerelem.

tegnap 11:52
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet, hogy neki is vannak gondjai amit nem szeretne másokkal, még veled sem megosztani.

Vagy ami szintén nem kizárt, hogy nagyon érzékeny vagy és minden apróság lelkileg megvisel és a párod ezt már csak úgy tudja kezelni ha néha ignorál.

Nem tudom, hogy ez-e az oka, nem ismerlek.

Volt egy munkatársnőm aki lelkileg annyira instabil volt, hogy ha valamit rossz hangsúllyal mondtunk neki akkor azt gondolta, hogy mi nem szeretjük meg biztosan utáljuk.

Mondanom sem kell, hogy egy idő után senki nem szívesen dolgzott vele mert nincs arra energiánk, hogy a saját dolgainkon kívül másoknak a lelkét is folyamatosan ápolgatni kelljen.

Aztán az is lehet, hogy már elmúltak a párod részéről az érzelmek de nem akar szakítani és nem tudja mit csináljon.

tegnap 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!