Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről? Főleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Főleg férfiak véleménye érdekel

Figyelt kérdés

A párom egy veszekedés után/ közben mindig eltunik mondván hogy neki nyugalom kell.

Mindig azt állítja hogy az ő nyugalmánál nincs fontosabb ezért neki nem is számít más ennyire.

Ha össze veszünk simán elsetal.

Pedig tudom hogy szeret. Ezt tettekkel is bizonyítja.

Ezért sem értem hogy miért hagy ott ha valami gond van.

tegnap 11:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
40%

23 év házasság után bizton tudom állítani, hogy ez nem ritka jelenség férfi társaim körében. Én is ilyen vagyok és még sok barátom. Nők valamiért szeretnek balhézni olyan dolgok miatt is ami minket személy szerint egyáltalán nem érdekel vagy nem tartjuk fontosnak és ami a legrosszabb, nem hagyják abba. Nálunk is volt olyan eset, hogy a nejem 1 héten keresztül mondta a magáét én meg mondtam, hogy semmi kedvem ezt hallgatni és hagyja abba. Nem hagyta, ezért szépen magára hagytam gondolkodni pár napot. Nagyon sok nő beleesik abba a hibába, hogy a férjét egyszemélyes problémamagoldó gépezetnek tekinti, és ha valamit nem sikerül elintéznie vagy megjavítani akkor rázúdítja a problémáit és ha záros határidőn belül nincs eredmény akkor bizony számonkéri, rosszabb esetben becsmérli és megalázza. Sajnos van ilyen kapcsolat az ismeretségi körömben, mai napig nem értem miért élnek még egy házban, a férfi annyira papucs, hogy ő kér elnézést azért amit nem is követett el.

Mi házasságunkban is volt rá precedens, hogy elkötöztem otthonról, aztán kb 2 hét után megjelent a nejem, hogy menjek vissza. Utána kb 1 évig visszafogta magát, mondhatni normálisan viselkedett. Fura, hogy sok nő egyszerűen nem veszi észre magát mit enged meg magának, aztán amikor faképnél hagyják mindennek elmondja az exét......

tegnap 19:03
 22/26 mikeXxX ***** válasza:
Valószínűleg olyan ember aki nem szeret veszekedni és nem akar kilépni a saját komfortzónájából én férfiként ezt gondolom de sok más dolog is lehetséges. 45f
ma 10:22
 23/26 A kérdező kommentje:
Hétfő óta nem válaszolt. Ez már bőven azt jelenti hogy leszar, ugye?
ma 10:41
 24/26 mikeXxX ***** válasza:
Kérdés mivel zárult a beszélgetés? Az sem mindegy.
ma 10:50
 25/26 A kérdező kommentje:

Semmivel.

Mint ahogy korábban írtam egy joejt uzenet után én elmentem aludni. Másnap reggel azaz hétfőn írtam neki hogy joreggelt, pár óra múlva ő is írt hogy joreggelt.

Utána bocsánatot kértem hogy csak úgy elmentem aludni. Elmondtam neki hogy feszült voltam de sajnálom és hiányzik.

Kérdeztem mikor találkozunk.

Megnézte de nem válaszolt.

ma 11:02
 26/26 mikeXxX ***** válasza:
Akkor dobott téged valóban de akkor ne is sajnáld annyi férfi van sose fogy el.
ma 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!