Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Főleg férfiak véleménye érdekel
A párom egy veszekedés után/ közben mindig eltunik mondván hogy neki nyugalom kell.
Mindig azt állítja hogy az ő nyugalmánál nincs fontosabb ezért neki nem is számít más ennyire.
Ha össze veszünk simán elsetal.
Pedig tudom hogy szeret. Ezt tettekkel is bizonyítja.
Ezért sem értem hogy miért hagy ott ha valami gond van.
Hát kérdező, a 8-as válaszod után nekem is nagyon erősen úgy tűnik, hogy ő már szarik rád, sőt még hülyére vesz, hiteget.
Normálisan kommunikálni nem kerülne semmibe, csak a legtöbben manapság ennyire kezelik "egyenrangúként" a másik felet, hogy már erre sem futja. Sőt, még nekik áll feljebb, ha nem esik jól hogy megbízhatatlan, és hogy csak elvár de cserébe nem teljesít. Mert most feltételezem kérdező, hogy te sose csináltál ilyet vele, és ott voltál mindig amikor kellett. Vagy nem tűntél el szó nélkül.
Ja és a legszebb hogy az illető nő mindezt úgymond kapcsolatban műveli.
"Azt is mondta hogy nem érdekelné ha elveszitene mivel ő nem fog kuzdeni senkiert"
Így már mindent értek milyen sérült, kötődési problémás vagy végtelenül nagyképű, egoista ember is ez. Az ilyen figurákat meg el kell kerülni minél inkább, nem még kapcsolatba menni velük. Az ilyen fogja elvárni hogy te oldj meg mindent és te tegyed mindig oda magad érte és a kapcsolatért, amíg ő jól szórakozik a saját dolgaival. Az ilyen önző, arrogáns, tipikus modern kor által kitermelt egyedekkel sose szabadna kapcsolatba menni. Az ilyeneknek olyan való mint ők maguk, aztán a legkisebb félreértésre váljanak csak külön.
De az se kizárt hogy csak te vagy ennyire nem nagy szám neki, akivel jobb hijján beérte. És lenne olyan férfi aki után igenis kaparna, meghazudtolva saját magát. Bárhonnan is nézzük, ez az egész történet a te oldaladról tekintve semelyik esetben sem lesz optimális.
Tisztázzuk én vagyok a no.
A párom pedig egyébként mindent megtesz értem. Tudom hogy fontos neki a boldogsagom és tett is azért hogy vele legyek. Minden rendben volt köztünk mostanában. Ezért sem értem hogy mi van.
Az hétvégén még arról beszéltünk hogy elmegyunk wellnessezni stb.
Semmi jele nem volt annak hogy nem szeretne vagy hogy bármi oka lenne arra hogy így viselkedjen velem
Hát, ez nagyon szituációfüggő.
Ha egy sima konfliktust képtelen kezelni anélkül, hogy feladná a kommunikációt és kisetal az ajtón, különben "idegbajt kapna" akkor az messze nem ésszerű, racionális megközelítés, hanem csak simán a konfliktuskerülés szótári definíciója, és éretlen, infantilis emberre vall.
Vagy az is lehet hogy a vitáitok nem civilizáltak, megy a személyeskedés, sértegetés, tányérdobálás, ezzel meg tényleg nem lehet mit kezdeni, mint kisétálni. Ebben az esetben jogos, ha otthagy.
"Én mindig nyugodtan kezeltem ha probléma adódott."
Nyugodtan, de konstruktívan is? Félre ne értsd nem belédkötni akarok, csak láttam én már olyat hogy valaki halál nyugodt stílusban generál folyton problémákat, sértegeti a másikat, és generál drámát apróságokból is. Vagy épp szívja a másik vérét, akkor is ha épp nyugi van. Nem mondom ilyen vagy, csak mutattam egy végletet, aki mindezt sokszor halálosan nyugodtan, de egyfajta szadista stílusban űzi. Ha nálatok nem erről van szó hanem tényleg nyugodt de mellette konstruktív is vagy (tehát te tényleg rendezni szeretnéd a problémát, nem pedig generálni vagy szőnyeg alá söpörni), akkor a hiba nagyon valószínű hogy a másik félben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!