Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek várjak vagy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek várjak vagy mit csináljak? Nagyon megbántott.

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt.szinte csak hétvégén találkozunk mert hétköznap mindig fáradt. Mondtam hogy hétvégre terveztem egyközös dvdzést vele. erre rámförmedt hogy előbb kérdezzem meg hogy nem tervezett e mást és ne én osszam be az idejét.

Mondtam hogy nagyon kevés nekem ez a heti egy alkalom (ráadásul egy városba lakunk) és legközelebb mennék vele meg a haverjávl én is strandra. Amire azt mondta hogy ne jelentsem ki hogy én is megyek és azt is megkaptam hogy ráerőszakolom magam.

Nem tudom hogy ezekután keressem e vagy mit csináljak. Ismerem és tudom hogy ő most egy darabig nem fog keresni de nekem meg rossz hogy egyedül vagyok..

L/24

2013. aug. 1. 10:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez egy nem normális párkapcsolat,olyan mint ha szégyellne téged.Dobd ki!
2013. aug. 1. 10:45
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem szégyell ez biztos. Csak igazából mindig laza kapcsolatai voltak ami max féléves volt és nem volt még ilyen hosszú és nem érti meg hogy nem az vagyok mint a régiek hanem visszafelé is igénylek és elvárok dolgokat. De erre azt kapom hogy ha ő nem ellég jó akkor keressek jobbat aki boldoggá tesz.
2013. aug. 1. 10:53
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

még mindig a 2es vagyok :)

Hát ő mondta ki a mondatot. Akkor tényleg keress jobbat nála. Az nem létezik, hogy ettől jobb nincs.

2013. aug. 1. 11:02
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

hát ez a srác elég gáz. nekem is volt egy ilyen kapcsolatom nem is atrtott 3 hónapnál tovább. alig akart találkozni fel volt háborodva ha igényeltem hogy találkozzunk. lefeküdni se akart velem és nem árulta el miért. rettenetesen bunkó és megalázó tudott néha lenni. egy f*asz volt.

a te pasid is az hagyd a fenébe ennél sokkal többet érdemelsz. a mostani barátom nagyon aranyos szoktam neki én is vinni kaját azt mondja még sosem volt ilyen barátnője és ha igy folytatom feleségül fog venni :)

értékeli ha kedves vagyok hozzá és kap tőlem valamit. és ennek így kellene lennie minden kapcsolatban. a a baj hogy manapság sok olyan pasi van aki azt hiszi h egy nőnek le kell borulni a elé ha már 1 órát foglalkozott vele vagy meghívta egy italra. el vannak szállva nagyon...de az ilyennek sose lesz igazi szívből jövő jó kapcsolata. csak áltatja magát vagy tényleg leszarja az egészet.

2013. aug. 1. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!