Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek várjak vagy mit csináljak? Nagyon megbántott.
3 éve vagyunk együtt.szinte csak hétvégén találkozunk mert hétköznap mindig fáradt. Mondtam hogy hétvégre terveztem egyközös dvdzést vele. erre rámförmedt hogy előbb kérdezzem meg hogy nem tervezett e mást és ne én osszam be az idejét.
Mondtam hogy nagyon kevés nekem ez a heti egy alkalom (ráadásul egy városba lakunk) és legközelebb mennék vele meg a haverjávl én is strandra. Amire azt mondta hogy ne jelentsem ki hogy én is megyek és azt is megkaptam hogy ráerőszakolom magam.
Nem tudom hogy ezekután keressem e vagy mit csináljak. Ismerem és tudom hogy ő most egy darabig nem fog keresni de nekem meg rossz hogy egyedül vagyok..
L/24
még mindig a 2es vagyok :)
Hát ő mondta ki a mondatot. Akkor tényleg keress jobbat nála. Az nem létezik, hogy ettől jobb nincs.
hát ez a srác elég gáz. nekem is volt egy ilyen kapcsolatom nem is atrtott 3 hónapnál tovább. alig akart találkozni fel volt háborodva ha igényeltem hogy találkozzunk. lefeküdni se akart velem és nem árulta el miért. rettenetesen bunkó és megalázó tudott néha lenni. egy f*asz volt.
a te pasid is az hagyd a fenébe ennél sokkal többet érdemelsz. a mostani barátom nagyon aranyos szoktam neki én is vinni kaját azt mondja még sosem volt ilyen barátnője és ha igy folytatom feleségül fog venni :)
értékeli ha kedves vagyok hozzá és kap tőlem valamit. és ennek így kellene lennie minden kapcsolatban. a a baj hogy manapság sok olyan pasi van aki azt hiszi h egy nőnek le kell borulni a elé ha már 1 órát foglalkozott vele vagy meghívta egy italra. el vannak szállva nagyon...de az ilyennek sose lesz igazi szívből jövő jó kapcsolata. csak áltatja magát vagy tényleg leszarja az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!