Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, várjak vagy felejtsek?
Figyelt kérdés
15/L Szerelmes vagyok egy 24-éves férfiba...Ő állandóan mondja hogy mennyire bír engem és milyen szép és vonzó vagyok..csak nagy a kor különbség és tiltja a törvény..ha várok három évet akkor talán összejöhet, szerintetek megéri várnom?2013. júl. 24. 18:51
1/6 anonim válasza:
Hát, inkább keress párt a saját korosztályodból. Három indokot írok le:
1., Te még csak valószínűleg most kezdted el a középiskolát, Ő már egyetemista.
2., Te még nem tudsz annyira éretten gondolkozni, mint Ő.
3., Még csak gyerek vagy, Ő már felnőtt.
2/6 anonim válasza:
az esetek nagy százalékában az idősebb férfiaknak a fiatal lányok csak arra kellenek.
ha egy darabig működne is, kétlem hogy tovább tartana 1-2 évnél, teljesen más életciklusban vagytok. te iskolás vagy, ő dolgozó, mások foglalkoztatnak, más problémáitok vannak, igy nehéz lesz közös témát találni.egyébként törvény ide törvény oda biztos hogy a szüleid nem néznék jo szemmel. tévedek?
3/6 A kérdező kommentje:
:/ de szeretem
2013. júl. 24. 19:05
4/6 anonim válasza:
2-es, teljesen igazad van. Nézd már meg az első mondatodat kérlek. "15/L szerelmes vagyok egy 24-éves férfiba..." Hagsúlyozom TE MÉG CSAK LÁNY VAGY, NEM NŐ! Ő MEG MÁR DOLGOZÓ FÉRFI, NEM EGY TINI, MINT TE.
5/6 anonim válasza:
2es vagyok. ha szereted, akkor gyis teljesen mindegy mit fogunk ideirni. engem még a saját családtagjaim sem tudnak lebeszélni néha a hülye döntéseimről, nem hogy egy ismeretlen internetes válaszoló. igy nagyjából mindegy is mi mit irunk ide.
6/6 A kérdező kommentje:
de legalább egy kívül álló szemszögét is látom..így talán normális döntést tudok hozni ...úgy hogy köszi :)... de viszont nem értem magamat..a korombeli fiúk nem jönnek be mert érettebbnek érzem magam náluk
2013. júl. 24. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!