Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Várjak, vagy ne? Vagy mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Raul11 kérdése:

Várjak, vagy ne? Vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek? A barátőmmel 4 hónapja vagyunk együtt, de már 3 éve ismerjük egymást (netes kapcsolat, de kérlek titeket, hogy ez ne befolyásoljon benneteket).3 éve már úgy volt, hogy összejövünk, de a nagy távolság miatt mégsem tettem lépéseket. Azóta mindkettőnknek van egy-egy 2 éves kislánya. Elváltunk. Én túltettem magam az exemen, ő nehezebben, máig zaklatja, nem hagyja, pedig van barátnője és ő hagyta el őket. A párommal az elején jó volt minden, aztán jött ilyenekkel, hogy még nincsen felkészülve egy párkapcsolatra. Elmondta, hogy jó velem, érez is irántam, de nem is akar szerelmes lenni belém, mert csalódott már eleget. Azt mondta, hogy hagyjam, csak menjen a kapcsink, sodródjunk, mert ha napi szinten kérdezgetem, hogy nem tudna-e többet adni, azzal csak megölöm. Azt mondja, hogy neki furcsa, hogy ennyire szeretik és néha folytó, pedig elmondom nektek, hogy mostanában szex sincsen, mert "nem kívánja". Pedig azt mondja, hogy minden oké velem és vele van a baj. Szerintetek ez mitől van? Várjak rá? Hogy csináljam és mit tegyek, hogy részéről is működjön? Mert. Nagyon szeretem:- (!
2013. júl. 24. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Annyit tudok, ha egy alakuló kapcsolatban tőlem kérdezgetné a másik minden nap, hogy "akkor most mi van?", én is úgy érezném, hogy megfojt. Ezzel csak azt éred el, hogy eltávolodik tőled. Nem kell állandóan ezen agyalni. Csak élvezzétek egymás társaságát.
2013. júl. 24. 18:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Igen,agyban én is ezt érzem (de ne befolyásolja a véleményeket ez), azonban rossz úgy, hogy én szó szerint "fülig szerelmes vagyok belé" és ő pedig... nem igazán tud vagy akar közeledni, illetve szavakban teszi, tettekben nem.
2013. júl. 24. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:
19 éves lány vagyok (az első válaszoló), tapasztalatból írtam. Értem én, hogy rossz így, de tényleg nem vezet jóra, ha túlságosan kimutatod, amit érzel. Ő még bizonytalan, most fejtegeti meg a saját érzéseit. Légy ott neki, de mint egy lehetőség, és ne úgy, mint az egyetlen lehetőség. Ha van értelme a kapcsolatnak, úgyis téged választ. Feltéve persze, ha hagyod, hogy kibontakozzanak benne az érzések. :)
2013. júl. 25. 01:17
 4/4 A kérdező kommentje:
:-) Jahj, köszönöm! Csak nehéz...
2013. júl. 25. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!