Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom megbantott, osszevesztunk, ez volt egy hete. Azota nem jelentkezik. Jelentkezzek en? Vagy varjak amig o? De o sertett meg!
Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 20:11
1/15 anonim válasza:
Mutasd meg, hogy te legalább tudsz éretten viselkedni, és keresd meg őt.
2/15 anonim válasza:
és utána beszélgess el vele, hogy ez így nem járja
3/15 anonim válasza:
Nem elég egyértelmű neked??
Látom nem :)
A barátod sz@rik rád! Mi következik ebből? Hogy nem érdekled őt! És ebből mi következik? Hogy a kapcsolatnak nincs értelme!
ÉS mi fog történni? Mivel nő vagy így leszel olyan hülye h felkeresed és megbocsátasz neki és adsz magatoknak esélyt amibe belemegy ha nincs kivel dugnia! Aztán megint ott fog hagyni!
ÉS ezután mi lesz? Sírni fogsz és a következő kérdésed az lesz itt, hogy miért minden pasi szemét és miért nincs 1 normális pasi sem.
4/15 anonim válasza:
Ne keresdd meg,ő bántott meg téged és ha nem keres téged akkor nem voltál fontos neki kiderül
5/15 anonim válasza:
szerintem is te keresd meg.
nekem is jól szokott esni mikor barátnőm probál kibékülni.
de mindig hagyom magam:DD
de ez persze így van fordítva is:)
6/15 anonim válasza:
3-as válaszolónak igaza van! Ez most egy pont jó ürügy volt arra, hogy lelépjen. Ha te keresed meg és te kérsz tőle bocsánatot, akkor nem vagy normális! Már bocs.
7/15 anonim válasza:
de mivel tudott ennyire megbantani??:(
8/15 anonim válasza:
Hol marad a tartásod? Ha tudod, hogy ő hibázott, akkor eszedbe ne jusson lépni.Minek?
9/15 anonim válasza:
De majd jön a kérdező válasza, hogy: "Deeeee hááát... szereteeem." -.-"
10/15 anonim válasza:
Én a barátomat megtanítottam arra, hogy vagy kurv@gyorsan megvigasztal és bocsánatot kér vagy majd más teszi meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!