Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon osszevesztunk baratommal es szakitottunk. De aztan en bocsanatot kertem de allitolag nagyon megbantottam. S elertem evvel hogy mar ne szeresen anyira mint eddig, hogyan csinaljam hogy megint szeresen?
Amit a barátod tett (fellépett a te msn címedre és a nevedben szórakozott mással), az ritka bunkó dolog, úh. a felháborodásodat meg tudom érteni.
Hogy őszinte legyek, a reakciódat is meg tudom érteni. A barátodnak nincs kellő önkritikája, valójában neki kéne bocsánatot kérnie, hogy ilyet művelt.
Amit tehetsz, ha te akarsz lépni, hogy leülsz vele beszélgetni. Mondd el neki, hogy nem akartad így megbántani, de amit tett, az nem volt szép dolog és szeretnéd, ha többet ilyet nem csinálna.
megj.: férfi vagyok, ha ez számít.
Ha szakítottatok akkor nem szeretheted olyan nagyon. A barátodat sajnos nem ismerjük és nem tudja senki rajta kivül mit érez ő. Nekem is volt már részem ilyen jellegű szakításban, ki is békültünk, de bennem valahogy nem álltak helyre a dolgok utána. Nem is tartott utána a kapcsolat már sokáig.
Amit a barátod csinált az msn-en az viszont tényleg nem volt szép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!