Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapja szakítottunk. Én letöröltem a rákba. Megszakítottam vele minden kapcsolatot. Névnapjára azért írjak egy sms-t?
Csak akkor van értelme az ilyesminek, ha barátságban váltatok el, megegyeztetek, hogy továbbra is jó viszonyban maradtok és tartjátok is a kapcsolatot.
Amúgy felesleges és nem is könnyíti meg az elszakadást. Névnapjukon azokat szoktuk köszönteni, akik valahogy szerepet játszanak az életünkben. Az exeink általában nem tartoznak ide, hacsak tényleg nem vagyunk jó barátságban velük.
nem kell, ne csinálj bipoláris majmot magadból. :)
ez nem úgy megy hogy indulatból kiátkozom, táncolok az anyja sírján, aztán macis képeslapot küldök neki, hogy azért lássa, hogy jófej vagyok.
Ha megszakítottál minden kapcsolatot, akkor sztem tök fölösleges... nálam is ugyan ez a helyzet, én is gondolkodtam, mert most októberben lesz szülinapja, de a francnak se fogom felköszönteni, megteszik majd a kedvenc kis luvnyái... amúgy ha nekem írt volna ex, hogy boldog névnapot, valszeg jól esett volna, mint emberi gesztus, de nem történt meg, meg nem is izgat, szóval sztem hagyjad, saját békéd érdekében is;)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!