Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek várjak vagy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek várjak vagy mit csináljak? Nagyon megbántott.

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt.szinte csak hétvégén találkozunk mert hétköznap mindig fáradt. Mondtam hogy hétvégre terveztem egyközös dvdzést vele. erre rámförmedt hogy előbb kérdezzem meg hogy nem tervezett e mást és ne én osszam be az idejét.

Mondtam hogy nagyon kevés nekem ez a heti egy alkalom (ráadásul egy városba lakunk) és legközelebb mennék vele meg a haverjávl én is strandra. Amire azt mondta hogy ne jelentsem ki hogy én is megyek és azt is megkaptam hogy ráerőszakolom magam.

Nem tudom hogy ezekután keressem e vagy mit csináljak. Ismerem és tudom hogy ő most egy darabig nem fog keresni de nekem meg rossz hogy egyedül vagyok..

L/24

2013. aug. 1. 10:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mikor hidegültetek el ennyire egymástól?
2013. aug. 1. 10:26
 2/14 anonim ***** válasza:
Akkor beszélj velem, ha egyedül vagy :)
2013. aug. 1. 10:28
 3/14 A kérdező kommentje:
Konkrétan nem tudom megmondani. Talán egy folyamat volt és tény hogy az utóbbi 1-2 hónapban rendszeresen voltak ilyen és hasonló viták. Pl azért mert vittem neki a mukahelyére ebédet szünetében hogy egyen főtt ételt amiből megint vita lett. Szóval ilyenek..
2013. aug. 1. 10:30
 4/14 anonim ***** válasza:

Biztos vagy benne ,hogy ő az álmaid fiúja?

Ez a srác nem tisztel téged és nem is szeret.

Egyébként ha ilyen ritkán találkoztok akkor szex mikor van?

Vagy azt se igényli?

2013. aug. 1. 10:31
 5/14 anonim ***** válasza:
ez szerintem már csak neki heti 1 szexet jelent elég szánalmas vagy,ha ezek ellenére vele vagy ,velem ilyet tenne egy pasi úgy ki dobnám, de még ha így beszélne velem fel is pofoznám az biztos.
 6/14 ASOT ***** válasza:

Egy városban laktok. Budapesten esetleg ő az egyik végén te meg a másik?

Még is hány km-erre?

Egyébként elég lekezelő veled szemben és lenéző, és mintha szégyellne téged mások előtt.

Egyébként a válasz egyértelmű!

7/14 A kérdező kommentje:

Kb 5 km-re lakik tőlem.

Régebben gyakoriak voltak az együttlétek de mostanság megritkultak és általában gyakrabban kezdeményezek én. Azt mondja nincs jól az egészsége és sokszor a kedve se, nem igényli annyira.

2013. aug. 1. 10:33
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát nem azért, de én speciel örültem volna neki, ha valaki főtt kaját hoz be utánam a munkába :) Főleg, ha hosszú műszak van :) Ne emészd magadat rajta. Egy ilyen ember nem érdemel meg téged.. 2es voltam
2013. aug. 1. 10:34
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2-es! :))
2013. aug. 1. 10:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Szívesen :) Akkor legalább nem kell a munkában száraz kaját venni pénzért, meg legalább, ha nem is sokat de legalább együtt lehetek azzal, akit szeretek :) Bár munkámból kifolyólag én el is tudnám intézni, hogy egy kicsit ott maradhasson velem :)
2013. aug. 1. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!