Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tényleg nem szereti a feleségét, miért nem hagyja el? Mennyit várjak még?
Figyelt kérdés
50 körüliek vagyunk mindketten. Egy éve találkozgatunk, szeretjük egymást, nálam alszik, elutazunk pár napra. De Ő nős. A feleségével lakik, közös gyerekük nincs. Azt mondja a párom, hogy azért nem hagyja el, mert az feleségé a lakás, és akkor nem lenne hova menjen. Igaz, hogy az én lakásom kicsi, de benne lennék, hogy kivegyünk ketten egy kicsit nagyobbat, meg lehetne oldalni. De neki minden jó így, nem akar lépni. Meddig tűrjek még? Szeretem és nem akarok egyedül lenni, de így se jó.2013. júl. 28. 21:37
1/14 anonim válasza:
100 évet is várhatsz, mert ez a férfi nem fog elválni.
2/14 anonim válasza:
Nem szereti a feleségét annyira, hogy ne csalja meg, de téged sem szeret annyira, hogy miattad változtasson. Neki így nagyon kényelmes, miért is rúgna fel bármit... szégyenletes, hogy ebben a korban is ugyanúgy bedőlnek a nők a szeretőjük hazugságainak. Most mondjam, hogy amit főztél edd is meg? Hol marad a méltóságod?
3/14 anonim válasza:
ez a tipikus esete annak, amikor a férfinek kényelmes a helyzet. otthon van a biztonság, a főtt étel, te meg a gyorsétterem vagy neki, ahova jó beugrani néha a változatosság kedvéért. én sem hinné, hogy elválik.
4/14 anonim válasza:
Hát én nős pasival sose kezdenék...a becsületem nem engedné.
6/14 A kérdező kommentje:
Nagyon sokáig nem tudtam, hogy nős. Mikor bevallotta már túlságosan benne voltam a dologban. Én se gondoltam soha, hogy nős pasival kezdenék, de előtte évekig egyedül voltam, annál még ez is jobb.
2013. júl. 28. 21:53
7/14 anonim válasza:
Van egy rossz hírem: nagy valószínűséggel nem fogja elhagyni. :( De inkább vele beszéld ezt meg.. ő tudja h ki iránt mit érez.
8/14 A kérdező kommentje:
Azt mondja csak engem szeret. És l is hiszem, hogy nem szereti a feleségét, előttem is megcsalta. Csak azt nem értem, hogy miért nem akar lépni. Mindig a lakással jön, meg, hogy ez jó így.
2013. júl. 28. 21:57
9/14 anonim válasza:
Mert kényelmes neki, ne legyél már naiv.. más nincs a láthatáron?
10/14 A kérdező kommentje:
Ebben a korban már nem olyan egyszerű párt találni. Évekig nem találtam olyat, aki felkeltette volna az érdeklődésemet.
2013. júl. 28. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!