Ha egy férj abszurdum nem féltékeny és még poénos beszólásra is ennyit válaszol:ha megnyerte hadd vigye az már nem szereti a feleségét vagy megbizik benne és kész. Öt éves kapcsolat. Mire gondoljak?
"Mire gondoljak?"
leginkább arra, hogy ideje lenne venni egy idegen szavak szótárát :)
Akkor ez kivételesen értelmes férj - ha egy feleséget el lehet csábitani, akkor azért nem kár. Ez csak annyit jelent, hogy megbizik a feleségben.
Nem tudom, miért gondolja sokember, hogy csak az szereti a párját, aki féltékeny? Ugyanis a féltékenység CSAk annyit jelent, hogy nem tud a másikban bizni - és EZÉRT értelmetlen a kapcsolatuk.
Abszurdum = képtelenség
Abszolut = egyáltalán
jah, tanuld meg használni az idegen szavakat.
egyébként én meg attól vagyok a plafonon, h még a kan kutyákra is féltékeny, a hímnemű emberekről meg ne is beszéljünk... szted melyik a jobb?
A mi kapcsolatunkban sem én, sem ő nem féltékeny, egy cseppet sem. Persze mjuk ki tudja, lehet, ki tudnám verni a biztosítékot :)
De egy normál kapcsolatban az az alap, h nem vunk féltékenyek, max ha tényleg jó okunk van rá, szóval az volna a követendő példa, amit te is írsz...
Egyrészt abszolút.
Másrészt amennyire ki tudom hámozni a kérdésed lényegét (a te férjed mondta valaki más férjéről+feleségéről?), igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!