Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férj abszurdum nem...

Ha egy férj abszurdum nem féltékeny és még poénos beszólásra is ennyit válaszol:ha megnyerte hadd vigye az már nem szereti a feleségét vagy megbizik benne és kész. Öt éves kapcsolat. Mire gondoljak?

Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 15:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Bocsi tényleg nem jól fogalmaztam.Nem rólam van szó,de soha egy dicséret vagy :de jól nézel ki stb.Pedig egy nagyon dekorativ szép nőről van szó aki már gyereket is szült neki.Semmi jel ami utalna arra,hogy szerelmes még a feleségébe.
2011. júl. 23. 16:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha nem rólad van szó, akkor nem értem a kérdést. Ne akard megoldani más életét, egyoldalú elmondásokból meg elkapott pillanatokból végképp ne ítélkezz.
2011. júl. 23. 17:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Ó! Már értem! Nagybátyám meg nagynéném folyton szivatják egymást! Ilyeneket mondanak egymásnak: vidd már innen a getyvaszos lábadat, meg hasonlók. 25 éve vannak együtt. :) Tudod az emberek nem mindig úgy fejezik ki a szeretetüket, h mindenki lássa. Néha viccelődnek, csipkedik egymást. Ez normális.
2011. júl. 23. 17:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha a férjem szeretetből azt mondaná, hogy getyvaszos a lábam, hát lehet nyakon önteném.
2011. júl. 23. 17:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Ezek a szívatások oda-vissza mennek, plusz nem vunk egyformák!
2011. júl. 23. 17:42
 16/16 anonim ***** válasza:

"Nem rólam van szó,de soha egy dicséret vagy :de jól nézel ki stb.Pedig egy nagyon dekorativ szép nőről van szó aki már gyereket is szült neki.Semmi jel ami utalna arra,hogy szerelmes még a feleségébe."

Ha nem rólad van szó, akkor honnan tudod, hogy mit mond vagy mit nem mond a feleségének? A legtöbb ember a szerelmi vallomásokat nem nyilvánosan szokta intézni, hanem akkor, amikor kettesben vannak.

Egyébként az én férjem nekem sem mond olyat mások elött, hogy jól nézek ki meg hasonlók, csak amikor ketten vagyunk. Ennek ellenére még mindig szerelmes belém - de ezt csak akkor mutatja, ha nincs ott más valaki.

2011. júl. 23. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!